Her er Messi tilbake på Nou Camp

Blir klar til Liverpool-møtene.

(Dagbladet.no): Barcelona-stjerna Lionel Messi har vært i hjemlandet Argentina etter at han brakk et bein i venstrefoten 12. november.

I dag landet han i Barcelona, og reiste omtrent direkte til Nou Camp for pressekonferanse og en liten balløkt til ære for fotografene ute på gressmatta.

Nå tar Messi og klubben sikte på at han kan gjøre comeback mot Racing Santander 11. februar.

På trening fra mandag

Etter nesten tre måneders opphold tørster han nå etter å spille fotball, og sier han vil trene med laget fra og med mandag.

- Det er det vi har snakket om med legene, og som er antydet om alt går bra, sier han ifølge Marca.es.

Nå venter han bare på det endelige klarsignalet til å slutte seg til spillergruppa til den spanske storklubben på trening.

Klar til Liverpool

TILBAKE PÅ BANEN: Lionel Messi ble vist fram på Nou Camp i kveld, nesten tre måneder etter at han brakk et bein i venstrefoten. Foto: Reuters/Scanpix
TILBAKE PÅ BANEN: Lionel Messi ble vist fram på Nou Camp i kveld, nesten tre måneder etter at han brakk et bein i venstrefoten. Foto: Reuters/Scanpix Vis mer

Messi forteller at han har kunnet trene både hurtighet og med ball. Det eneste som mangler nå er å komme tilbake i spill.

- Jeg har det bra, men jeg har gått tre måneder uten å spille fotball, og jeg mangler matchtrening, sier han.

Dersom alt går etter planen, kan den lille ballkunstneren være tilbake i full kampform før møtene med Liverpool i åttedelsfinalen i Champions League 21. februar (Nou Camp) og 6. mars (Anfield).

• Din mening: Hvem vinner dobbeltmøtet mellom Liverpool og Barcelona?

Her er Messi tilbake på Nou Camp
VIL SPILLE: Og mandag håper Messi å få lov til å spille med laget igjen.