NÆRMER SEG NY KONTRAKT: Chelsea-kaptein John Terry vil få ønsket om ny kontrakt oppfylt, sa manager José Mourinho fredag. Foto: AP Photo/Lefteris Pitarakis
NÆRMER SEG NY KONTRAKT: Chelsea-kaptein John Terry vil få ønsket om ny kontrakt oppfylt, sa manager José Mourinho fredag. Foto: AP Photo/Lefteris PitarakisVis mer

Her er Mourinhos lovnad til Terry

- I fjor mestret han utfordringen.

Chelsea-kaptein John Terry vil få ønsket om ny kontrakt oppfylt, sa manager José Mourinho fredag. 

Portugiseren sa at 34-årige Terry, som har vært i klubben hele sin profesjonelle karriere, har godtatt klubbens regel om at spillere over 30 år bare får ettårige kontraktforlengelser.

- Jeg tror alle har lyst til å bli, og særlig han som har vært her hele livet. Han har akseptert vårt system med ettårige forlengelser med et smil og tar det som en utfordring, sa Mourinho etter fredagens trening.

- I fjor mestret han utfordringen, og han er i ferd med å vinne retten til en ny ettårskontrakt. Før eller senere får han kontrakten han fortjener.

Terry har spilt fra start i samtlige seriekamper denne sesongen.

Britiske medier snakker om at Mourinho også kan bli tilbudt en ny kontrakt, men han sa at det ikke er noe han tenker på.

- For meg er det annerledes. Jeg har to år igjen. Jeg vil bli, og jeg tror klubben er fornøyd, men jeg trenger ingen ny kontrakt nå, sa Mourinho.

- Jeg blir så lenge herr Abramovitsj ønsker det.

(NTB)