Her er Mourinhos store januarønske

Salah og Schürrle ut. Cuadrado inn.

ØNSKET:  Juan Cuadrado imponerte for Colombia under VM i Brasil. Nå ønsker Jose Mourinho å sikre seg Fiorentina-vingen. Foto:  REUTERS/Jorge Silva/NTB Scanpix.
ØNSKET: Juan Cuadrado imponerte for Colombia under VM i Brasil. Nå ønsker Jose Mourinho å sikre seg Fiorentina-vingen. Foto: REUTERS/Jorge Silva/NTB Scanpix. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Premier League-klubbene har knappe to uker igjen å forsterke troppen på, før overgangsvinduet stenger igjen. Foreløpig har det ikke vært den store aktiviteten. Her hjemme har de fleste artiklene handlet om Martin Ødegaard, som etter alt å dømme blir presentert som Real Madrid-spiller i morgen.

VM-hit Chelsea og Jose Mourinho har hatt en formidabel sesong så langt. London-klubben har fortsatt muligheten til vinne fire trofeer denne sesongen. For å være best mulig rustet til sesongens siste fire måneder ønsker Mourinho å forsterke stallen.

Ifølge troverdige The Telegraph er det Juan Cuadrado som står øverst på ønskelista. Colombianeren imponerte stort under årets verdensmesterskap i Brasil. Sammen med Tysklands Toni Kroos assisterte han flest scoringer i mesterskapet.

For klubblaget har han fortsatt den gode trenden. 26-åringen har scoret fire og assistert like mange denne sesongen i ligaen for Fiorentina.

The Telegraph skriver at London-klubben må ut med 270 millioner for at Fiorentina skal gi slipp på ham. Samtidig er Mourinho forbredt på å miste to spillere.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.