JEVNT: José Mourinho tror seks lag kan vinne Premier League. Ian Macnicol / AFP Photo / NTB Scanpix
JEVNT: José Mourinho tror seks lag kan vinne Premier League. Ian Macnicol / AFP Photo / NTB ScanpixVis mer

Her er Mourinhos vurdering av gullrivalene

Ett lag skiller seg ut.

(Dagbladet): José Mourinho har aldri vært redd for å si sin mening.

I et intervju med Chelsea Magazine svarer Chelsea-manageren på hvem han anser som de største utfordrerne i Premier League.

Sesongen så langt har vært svært åpen, og det skiller foreløpig kun tre poeng mellom 2. og 8.plass i det som ligger an til å bli en av de jevneste Premier League-sesongen på lang tid.

Liverpool mangler dybde Mourinho tror så mange som seks lag, inkludert hans eget, kan kjempe om tittelen. Han mener Manuel Pellegrinis Manchester City har en «utrolig» stall, men avskriver heller ikke Citys byrivaler.
 
- Jeg tror United er United, og historien gjør dem til utfordrere også, sier Mourinho, ifølge Daily Mail.

Chelseas naboer i London, Arsenal og Tottenham, er også seriøse utfordrere.

- Tottenham har brukt mest penger denne sommeren, og på grunn av det har de en fantastisk stall, og kan stille to like gode lag. I Arsenal bygger manageren et lag steg for steg, klubben er stabil og en spiller som Mezut Özil gjør en stor forskjell.

BRED STALL: Mourinho sier Manchester City har en «utrolig» tropp. Foto: Paul Ellis / AFP Photo / NTB Scanpix
BRED STALL: Mourinho sier Manchester City har en «utrolig» tropp. Foto: Paul Ellis / AFP Photo / NTB Scanpix Vis mer

Portugiseren er derimot ikke like sikker på om Liverpool vil hevde seg i tittelkampen.

- Liverpool er nok den klubben med minst ressurser, førstelaget deres er like bra som de andres, men de har ikke en like bra stall. Samtidig spiller de ikke i Europa, så de kan trene og hvile mens vi andre spiller.

Managere utfører ikke mirakler Mourinho var mer motvillig til å snakke om hvilke managere han syntes det var vanskelig å hanskes med.

- Jeg tror det kommer mer an på spillerne enn manageren. En manager kan bare være vanskelig hvis han har spillere til det. Jeg tenker hele tiden av vi managere ikke utfører mirakler, vi jobber bare med den kvaliteten spillerne våre har. Så jeg snakker heller om vanskelige lag enn vanskelige managere.

TYNT: Mourinho tror ikke Liverpool har bredde nok i stallen til å kjempe om Premier League-tittelen. Foto: Ian Macnicol / AFP Photo / NTB Scanpix
TYNT: Mourinho tror ikke Liverpool har bredde nok i stallen til å kjempe om Premier League-tittelen. Foto: Ian Macnicol / AFP Photo / NTB Scanpix Vis mer