Her er Neville og Carraghers gulltips

Sett opp din tabell og vinn England-tur.

FRA ERKEFIENDER TIL KOLLEGAER: Gary Neville (t.h) og Jamie Carragher var i tottene på hverandre da begge spilte i Premier League. Nå er de ledende Premier League-eksperter. Foto: AP / Jon Super / NTB SCANPIX
FRA ERKEFIENDER TIL KOLLEGAER: Gary Neville (t.h) og Jamie Carragher var i tottene på hverandre da begge spilte i Premier League. Nå er de ledende Premier League-eksperter. Foto: AP / Jon Super / NTB SCANPIXVis mer

• Sett opp ditt tips: Plasser de 20 lagene på tabellen, og du kan vinne en fotballtur for to til England verd 10 000 kroner.

(Dagbladet): Gary Neville fikk 602 kamper for Manchester United. Jamie Carragher noterte 737 for Liverpool.

Derfor kan det være verd å merke seg veteranenes spådommer før Premier League-start i morgen.

To gullkandidater Sky Sports-ekspert Neville er klar på hvilke fire lag han ser for seg i topp fire ved sesongslutt: Chelsea, Manchester City, Manchester United og Arsenal.

39-åringen ser for seg virkelige vinnersjanser bare hos de to førstnevnte.

- Glem United og Arsenal, vi vet ennå ikke hvordan de kommer til å gjøre det. Men jeg tror de to på toppen, City og Chelsea, blir vanskelige å komme seg forbi, sier Neville til egen TV-kanal.

Fjorårets serietoer Liverpool ser han helt bort fra nå, han mener en Champions League-plass vil være en suksess for Brendan Rodgers og co.

Liverpool-mirakel - De de gjorde i fjor var et mirakel, at de kom så langt de gjorde. Jeg tror de kjørte på full gass, 100 prosent, for å komme seg på det nivået.

36-årige Carragher er Nevilles kollega i Sky-studio mandager. Både i sin Daily Mail-spalte, for Sky Sports og på Twitter tipper han Chelsea som ligavinner.

- Hvem er den største utfordreren av City og Liverpool?

- Kanskje City. De vant ligaen sist og vet hva som trengs, sier Caragher og legger til at de Manuel Pellegrini går løs på sin andre sesong.

- Dessuten har de sentrallinjen i Vincent Kompany, Yaya Toure og Sergio Aguero. Den er den sterkeste i Premier League, kanskje den sterkeste i Europa. Citys suksess avhenger av de tre.

Liverpool avskrives som gullkandidat fordi Luis Suarez er blitt Barcelona-spiss.

Beste spilleren i ligaen - Å miste den beste spilleren i ligaen, Luis Suarez, er et kjempetap for klubben. Du kan si at stallen er sterkere nå, men det kan du ikke si om førsteelleveren.

Det er nettopp kvalitet gjennom laget han etterlyser hos Arsenal.

- Sentrallinja er for svak. De var mer på toppen av tabellen enn noen annet lag forrige sesong, men det ble ikke bra nok.

Den tidligere Liverpool-stopperen er spent på Manchester United, og gleder seg til å analysere forsvarsspillet med tre stoppere.

- United ser definitivt bedre ut enn i forrige sesong, men det er bare treningskamper så langt.