Her er Neymar tilbake på treningsfeltet

Lagkameratene stimlet til for å hilse på.

TILBAKE: I dag viste Neymar seg for første gang etter at han måtte takke for seg i VM - etter å ha pådratt seg brudd i en ryggvirvel i kvartfinalen mot Colombia. Foto: AFP PHOTO / VANDERLEI ALMEIDA / NTB Scanpix
TILBAKE: I dag viste Neymar seg for første gang etter at han måtte takke for seg i VM - etter å ha pådratt seg brudd i en ryggvirvel i kvartfinalen mot Colombia. Foto: AFP PHOTO / VANDERLEI ALMEIDA / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): I dag viste Neymar seg for første gang etter at han måtte takke for seg i VM og dro hjem - etter å ha pådratt seg brudd i en ryggvirvel i kvartfinalen mot Colombia.

Bildene fra treningen i Teresopolis viser at 22-åringen nå kan gå oppreist - og det så ut til at både han og lagkameratene var glade for å se hverandre igjen.

Brasil trener nå fram mot bronsefinalen mot Nederland på lørdag - etter at de tapte hele 7-1 mot Tyskland i semifinalen. Neymar vil være tilstede når Brasil skal forsøke å gjenreise litt av landets selvrespekt lørdag.

Landslagssjef Luiz Felipe Scolari er ingen populær mann i Brasil etter stortapet, og tok med seg statistikken for laget siden han tok over i 2012 på dagens pressekonferanse.

På treningen sørget han for å få en klem av lagets største stjerne, som måtte se kampen foran TV-en.

Barcelona meldte onsdag at de har sendt helsepersonell til Brasil for å besøke Neymar mens han har vært hjemme.

- Den 5. august vil han fortsette behandlingen og den siste delen av opptreningen i Barcelona, skrev klubben i en pressemelding.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer