GOD STEMNING I PENT VÆR: Nicki Bille Nielsen på vei ut på dagens trening sammen med Morten Gamst Pedersen, Tore Reginiussen og Pål André Helland. Foto: Pål Marius Tingve
GOD STEMNING I PENT VÆR: Nicki Bille Nielsen på vei ut på dagens trening sammen med Morten Gamst Pedersen, Tore Reginiussen og Pål André Helland. Foto: Pål Marius TingveVis mer

Her er Nicki Bille Nielsen i RBK-drakt igjen

På sin første trening etter påskebråket.

TRONDHEIM (Dagbladet): Nicki Bille Nielsens Rosenborg-framtid var uviss helt til i går formiddag. Da avslørte Dagbladet det Rosenborg selv bekreftet senere på kvelden i går, nemlig at Nicki Bille Nielsen får en sjanse til i Rosenborg.

Påskebråket i København, der Nielsen ble arrestert og siktet for vold mot offentlig tjenestemann, ble starten på en drøy uke med spekulasjoner om hvorvidt trønderne kunne beholde den danske spissen.

Spesielt siden de tidligere hadde utstedt en skriftlig advarsel til Nicki Bille etter fyllebråk i Trondheim, og gitt klar beskjed om at kontrakten kunne termineres om det skjedde igjen.

Løsningen ble blant annet å gi Nicki Bille totalt alkoholforbud i Rosenborg.

Og da kunne treningsforbudet også oppheves.

I strålende solskinn kom Nicki Bille Nielsen ut fra RBK-garderoben på Lerkendal like før klokka tolv i dag. I lett samtale med Pål André Helland var det en fornøyd danske som gikk opp mot gressbanen på Rosenborgs treningsfelt.

Og mens trener Per Joar hansen og assistent Bård Wiggen tok en prat sammen i midtsirkelen, løp Nicki Bille Nielsen og resten av Rosenborg-gutta rundt banen for å få i gang kroppene etter gårsdagens cupseier mot Nils Arne Eggens Orkla.

Søndag er Nicki Bille helt sikkert med i troppen til hjemmekampen mot Brann, men det er selvsagt usikkert om han får starte kampen.