BLIR 3.-DIVSPILLER: Ifølge Ringsaker Blad har John Carew skrevet under en toårig kontrakt med Moelven Foto: Heiko Junge / NTB scanpix
BLIR 3.-DIVSPILLER: Ifølge Ringsaker Blad har John Carew skrevet under en toårig kontrakt med Moelven Foto: Heiko Junge / NTB scanpixVis mer

Her er noen av årets aprilspøker: - John Carew gjør comeback i 3.-divisjon

Har du blitt lurt?

(Dagbladet): Det kan være leit å ikke huske på datoen, og dermed gå på spøkene som ulike medier presenterer på morgen 1. april.

Ifølge NRK er det stadig færre medier som velger å forsøke å lure leserne sine med aprilspøker - og de melder at verken Dagbladet, VG, Aftenposten, TV 2 eller NRK skal ha aprilspøk i år.

Likevel er det enkelte som fortsatt holder på tradisjonen.

Her er noen av aprilspøkene fra sportens verden:

SPØKES MED: Lance Armstrong har fåt jobb som sportsdirektør, Martin Ødegaard leies ut til Vålerenga og Pål André Helland tar pause på ubestemt tid - er noen av aprilspøkene som presenteres i dag. Foto: NTB Scanpix / Sveinung U. Ystad, Dagbladet
SPØKES MED: Lance Armstrong har fåt jobb som sportsdirektør, Martin Ødegaard leies ut til Vålerenga og Pål André Helland tar pause på ubestemt tid - er noen av aprilspøkene som presenteres i dag. Foto: NTB Scanpix / Sveinung U. Ystad, Dagbladet Vis mer

Den mye omtalte eieren av sykkellaget Tinkoff-Saxo, russeren Oleg Tinkov, sparket i helga Bjarne Riis som sportsdirektør i laget. På Twitter melder Tinkov at en annen tidligere stordoper er ansatt som danskens erstatter - nemlig Lance Armstrong.

Fotball-spøker Sporten.com melder at Martin Ødegaard skal lånes ut fra Real Madrid til Vålerenga. Både Vålerenga og landslagssjef Per-Mathias Høgmo skal være strålende fornøyde med den avtalen.

Ringsaker Blad skriver under tittelen «Tidenes fotballovergang» at John Carew har skrevet under en toårig avtale - for 3.-divisjonslaget Moelven.

Bergens Tidende skriver i dag at Brann Stadion skal skifte navn til BT Arena. 
- Sent tirsdag kveld oppnådde Sportsklubben Brann og Bergens Tidende enighet om en historisk samarbeidsavtale, skriver avisa - som skriver at hjemmearenaen til Brann skifter navn 1. januar 2016.

Rosenborg melder på sine sider at Pål André Helland har bestemt seg for å ta en pause på ubestemt tid. Ifølge klubben sier Helland at han rett og slett er mett på fotball.

Sunnmørsposten skriver at Aalesunds spydspiss Leke James er solgt til rivalen Molde. Daglig leder i Aalesund, Henrik Hoff, sier til avisa at han er forberedt på at det vil vekke sterke reaksjoner.

Den engelske tabloidavisa Daily Star kunne i dag vise et bilde av Wayne Rooney med en Liverpool-tatovering på overarmen. Tatoveringen måtte han ta fordi han hadde inngått et veddemål om at han ville score da Manchester United spilte mot Liverpool 22. mars.

50-åring gjør comeback Hockeyklubben Storhamar Dragons melder at den tidligere spilleren og treneren i klubben, Aleksander Smirnov, gjør comeback. 50-åringen skal styrke laget på backplassen i første seriefinale mot Stavanger Oilers 6. april.

Engelske Mirror leverer i dag nyheten om at det nå opprettes en egen «selfie-plass» ved hjørneflagget under Capitol One-kamper - der spillere kan feire med å ta en selfie etter at de har scoret - der hjørneflagget er gjort om til en selfiestang.

Håvard Bøkko
melder til sine følgere på Twitter at han har rydda bort skia og reist fra påskefjellet - for å ta turen til The Gathering på Hamar.