KLAR FOR BUNDESLIGA: Mathis Bolly har skrevet 3,5 års kontrakt med Bundesliga-klubben Fortuna Düsseldorf. Foto: TORE PEDERSEN / INSTAGRAM
KLAR FOR BUNDESLIGA: Mathis Bolly har skrevet 3,5 års kontrakt med Bundesliga-klubben Fortuna Düsseldorf. Foto: TORE PEDERSEN / INSTAGRAMVis mer

Her er Norges ferskeste Bundesliga-proff

Mathis Bolly klar for Fortuna Düsseldorf.


(Dagbladet): Lillestrøm-spiller Mathis Bolly er solgt til Fortuna Düsseldorf. Han har skrevet kontrakt på 3,5 år med klubben som i øyeblikket ligger på 13. plass av 18 lag i den øverste tyske divisjonen.

- Han ser på dette som en stor mulighet. I Bundesliga spilles det en fotball som passer ham bra, sier agent Tore Pedersen til Dagbladet.

- Fortuna kjenner spilleren godt, og vet hva de henter. Dette kan bli veldig bra for både Mathis og klubben, sier Pedersen, som forteller at valget ikke var vanskelig selv om Bolly hadde flere alternativer

Sportsdirektør Torgeir Bjarmann i LSK sier klubben er godt fornøyde med budet ut fra forutsetningene.

- LSK har akseptert et bud på Mathis Bolly fra Fortuna Düsseldorf. Det var en beslutning styret tok, sier han til LSK.no.

22-åringen har spilt på Åråsen siden 2008, og har vært klar på at han ikke ville forlenge kontrakten som gikk ut om et år. Derfor valgte Lillestrøm å godta budet.

- Det var et sterkt ønske fra Mathis om å få gripe den sjansen som han nå får. Det er også slik at han er på vei inn i sitt siste kontraktsår og har i allefall vært ganske klar på at han ikke ser for seg å forlenge med Lillestrøm, sier styreleder Per Mathisen til klubbens nettside.