Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Her er Norges mest populære hockeylag

Så langt. Dine stemmer avgjør!

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no:) I går ettermiddag var det litt mot normalt i eliteserien i ishockey. De tre topplagene - Vålerenga, Storhamar og Stavanger Oilers - tapte alle sine kamper.

Men forspranget de hadde opparbeidet seg foran den 19. serierunden var så stort at de tre fortsatt ligger på topp. Fortsatt med god margin.

I «Klubben i mitt hjerte» - hvor stemmelokalet åpnet natt til lørdag - er det Storhamar som har hanket inn flest stemmer av hockeylagene så langt.

• Her kan du stemme på din klubb

Hamar-laget har fått 22,6 prosent av de stemmene som har kommet inn til eliteserieklubbene så langt.

Stavanger sist

De neste lagene på lista er Lillehammer, Trondheim, Vålerenga og Sparta. Disse ligger ganske likt, og har heller ikke langt opp til Storhamar.

Stavanger ligger på 3. plass i eliteserien, men er det laget som har fått færrest stemmer så langt. Oljegutta har bare fått 1,5 prosent av stemmene, og trenger din hjelp for å klatre på popularitetstabellen.

FLEST STEMMER: Storhamar holder så langt Vålerenga og de andre klubbene bak seg i «Klubben i mitt hjerte». Foto: SCANPIX
FLEST STEMMER: Storhamar holder så langt Vålerenga og de andre klubbene bak seg i «Klubben i mitt hjerte». Foto: SCANPIX Vis mer

Da Dagbladet.no sjekket tallene søndag morgen var det kommet inn over 13 500 stemmer totalt i «Klubben i mitt hjerte». Kåringen blir avsluttet 17. november.

• Kåringen er inndelt i fem klasser. Her kan du lese mer om klassene og stemme på din klubb

image: Her er Norges mest populære hockeylag