Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Her er Norges tropp til kampene om Rio-OL

Landslagssjef Roger Finjord droppet overraskelsene.

Landslagssjef Roger Finjord droppet overraskelsene i troppen som skal sikre Norge OL-plass i Rio.

Med unntak av at June Pedersen og Kristine Leine ikke får fornyet tillit, er troppen helt lik den som var i La Manga i januar.

- Det er en tropp med spillere som har vært med tidligere og prestert godt. Det er en tropp vi har troen på og spillere som har vist at de fortjener å være med. Det var et tøft uttak, men dette er spillere som har ligget i førersetet i sine posisjoner, sier Finjord til fotball.no.

Norge møter Sverige, Nederland og Sveits i kamp om én OL-plass. Kampene spilles 2., 5., og 9. mars.

På La Manga forrige måned ble det tap mot Frankrike (0-1), men storseier mot Romania (6-0).

Målvakter: Ingrid Hjelmseth (Stabæk), Cecilie Fiskerstrand (Stabæk), Kristine Nøstmo (Trondheims-Ørn).

Utespillere: Maren Mjelde (Avaldsnes), Lene Mykjåland (LSK Kvinner), Gry Tofte Ims (Klepp), Ingvild Stensland (Stabæk), Trine Rønning (Stabæk), Emilie Haavi (LSK Kvinner), Isabell Herlovsen (LSK Kvinner), Elise Thorsnes (Avaldsnes), Marita Skammelsrud Lund (LSK Kvinner), Kristine Minde (Linköping), Nora Holstad Berge (Bayern Munchen), Caroline Graham Hansen (Wolfsburg), Hege Hansen (Klepp), Andrine Stolsmo Hegerberg (Göteborg), Ada Stolsmo Hegerberg (Lyon), Ingrid Moe Wold (LSK Kvinner), Synne Jensen (Wolfsburg), Lisa-Marie Karlseng Utland (Trondheims-Ørn), Stine Reinås (Stabæk).

Norge møter Sverige 2. mars, Nederland 5. mars og Sveits 9. mars. Vinneren av gruppen får OL-plass.

(NTB)

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram