PÅ TOPP: Nordmenn er flinkest til å bruke bankkortene sine på Manchester Uniteds Megastore på Old Trafford, melder United.no Illustrasjonsfoto: AP Photo / Jon Super / NTB Scanpix
PÅ TOPP: Nordmenn er flinkest til å bruke bankkortene sine på Manchester Uniteds Megastore på Old Trafford, melder United.no Illustrasjonsfoto: AP Photo / Jon Super / NTB ScanpixVis mer

Her er norske supportere flinkest med bankkortene

Nordmenn handler mest av de ikke-britiske landene.

(Dagbladet): Om du noen gang har vært på Manchester Uniteds Megastore på Old Trafford, og blitt møtt med et stort smil av de ansatte, så er det kanskje ikke så rart.

For ingen andre ikke-britiske land legger igjen så mye penger med bankkortene sine som nordmenn gjør, skriver United-Supporteren.

- Tallene fra inneværende regnskapsår, fra 1. juni 2012 og frem til dags dato, viser at norske United-supportere er de utenlandske supporterne som har lagt igjen mest penger på varer som er betalt med kort, forteller sjefen for megastoren, Paul Speakman til medlemsbladet for norske United-supportere.

Forbi japanerne På bankterminalene hos megastoren er det registrert kortbrukere fra 65 prosent av verden - 134 land. Norge er nå gått forbi Japan som den flittigste brukeren av bankkort.

De konkrete regnskapstallene fra butikken blir ikke offentliggjorte, og Paul kan derfor ikke si hvor mye United-fansen handler for i rene kroner og øre, eller pund og pence om du vil, skriver supporterbladet.

Men Paul Speakman sier at det norske bidraget i butikk-kassa blir lagt godt merke til.

- Det er sikkert noen som vil bli overrasket over at Norge topper denne listen, men etter nesten 20 år i butikken kommer det ikke som noen stor overraskelse på meg og mine kolleger. Norske United fans er svært lojale og klubben har alltid hatt stor glede av de trofaste norske United-supporterne, sier Speakman til United-Supporteren.