Annonsørinnhold

Her er odds- ekspertens gulltips

Sett opp din tabell og vinn reise.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Lars Dybwad prikket inn rett tegn på begge Premier League-kampene på oddskupongen i går kveld.

Fra og med fredag kveld står Tippeligaen på menyen for Dagbladets oddseksspert.

ERKEFIENDER I TOPPDUELL: Dagbladets oddsekspert tror seriemesterskapet 2014 først og fremst står mellom cupfinalistene Molde og Rosenborg. Her er Fredrik Gulbrandsen i duell med Stefan Strandberg (t.h.), da blåtrøyene kunne løfte pokalen på Ullevaal i november. Foto: Vegard Grøtt / NTB scanpix
ERKEFIENDER I TOPPDUELL: Dagbladets oddsekspert tror seriemesterskapet 2014 først og fremst står mellom cupfinalistene Molde og Rosenborg. Her er Fredrik Gulbrandsen i duell med Stefan Strandberg (t.h.), da blåtrøyene kunne løfte pokalen på Ullevaal i november. Foto: Vegard Grøtt / NTB scanpix Vis mer

- Er det vanskeligere å tippe Tippeligaen enn Premier League?

- Det er flere lag som kan vinne Tippeligaen, forskjellene er mye større i England. Etter at RBKs klippekort på seriegull ble ugyldig på midten av 2000-tallet har både Stabæk, Brann, Vålerenga, Molde, Strømsgodset og Rosenborg vunnet ligagull. Noen lag bør være foran i år, men jeg detter ikke av stolen om vi får en annen vinner enn Rosenborg, Molde eller Godset.

?10 000 til vinneren
Etter å ha plassert 16 lag på tabellen står han igjen med nettopp trøndersk seriegull når han setter opp sitt tabelltips i Dagbladets tabellkonkurranse.

Fyll ut skjemaet helt øverst og du kan bli vinneren som kan velge seg en fotballreise til 10 000 kroner - levert av Norsk Tipping.

- Det er et ganske kjedelig tips i en liga som er alt annet enn kjedelig. Jeg har tenkt tabelltips, ikke oddstips. Rosenborg har vinnerkulturen og kontinuiteten, kan være mer klar fra første serierunde enn mange andre, sier Dybwad.

- Molde har noe spennende på gang og er fremste utfordrer, mens jeg tror Strømsgodset vil slite med å ta nok poeng mot mange kyniske, defensive motstandere.

Dybwad tror en del VIF-fans vil la seg friste til å sette penger på Kjetil Rekdals mannskap som serievinner, fordi det gir 30 i odds hos bookmakere.

- Tross mitt vinnertips på Rosenborg ser jeg nok Molde til cirka 5 i odds som mer aktuelt på kupongen, sier Dybwad.

Seks lag kan rykke ned Han plasserer tre S-lag helt nederst på sitt tabelltips (se faktaboks).

SPILL HELLER PÅ MOLDE: Lars Dybwad plukker ut en forskjellige vinnere til tabelltipset og til oddskupongen. Foto: Thomas Rasmus Skaug / Dagbladet
SPILL HELLER PÅ MOLDE: Lars Dybwad plukker ut en forskjellige vinnere til tabelltipset og til oddskupongen. Foto: Thomas Rasmus Skaug / Dagbladet Vis mer

- Jeg tror det blir jevnt helt inn også der, men at det blir fire til seks lag som skiller seg negativt ut. Ser at flere tipper Bodø/Glimt som årets overraskelse, men det er mye som skal klaffe da.

Når det gjelder Tippeliga-toppscoreren har Dybwad - fetter av tidligere Lyn-spiss Ola Dybwad-Olsen - også der pekt ut noen fra Lerkendal.

- Ikke lett. Lander på Rosenborgs Nicki Bille. Om det løsner offensivt for RBK kan det fort bli mye mål på dansken."

Et tips på Nicki Bille Nielsen gir akkurat nå ni ganger pengene tilbake, hos Norsk Tipping.

• Flink til å spille selv? Se dagens oddstips

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer