Her er Olsen tilbake på Stabæk-trening etter dommen

- Føler ikke behov for å si noe.

PÅ TRENING:  Påtalemyndigheten ville gi Inge André Olsen (med solbriller) fem måneders fengsel. I går ble han frikjent, sammen med tre andre fotballedere. Her er Olsen på dagens Stabæk-trening. Delvis skjult: Trener Petter Belsvik.  FOTO: TORE ULRIK BRATLAND / DAGBLADET
PÅ TRENING: Påtalemyndigheten ville gi Inge André Olsen (med solbriller) fem måneders fengsel. I går ble han frikjent, sammen med tre andre fotballedere. Her er Olsen på dagens Stabæk-trening. Delvis skjult: Trener Petter Belsvik. FOTO: TORE ULRIK BRATLAND / DAGBLADETVis mer

NADDERUD (Dagbladet): Hverdagen er i ferd med å normalisere seg i Stabæk etter dommen i Gunnarsson-saken i går.

Rettssaken endte med full frifinnelse for de fire tiltalte fotballederne. Stabæks sportslige leder, Inge André Olsen (35), var ikke nådig etterpå:

- Jeg har fått snart to år ødelagt av mitt og familiens liv. Jeg er frustrert over Norges Fotballforbund. Jeg er frustrert over politiet. Og jeg er frustrert over deler av media. Jeg regner med at min tapte livskvalitet i to år vil bli kompensert, sa Olsen, som bare ville la seg intervjue av NRK i går.

Markering
Dette var nok først og fremst en markering overfor TV 2, som «sparket i gang» Gunnarsson-saken høsten 2011. Dagbladet er kjent med at folk i Stabæk er rystet over det de mener er ensidig dekning av saken.

Rundt klokka 11.30 i dag ankom Inge André Olsen Nadderud i Bærum. Laget var nettopp ferdig med trening, og Olsen slo av en prat med trener Petter Belsvik.

Om saken, som er blitt ført for Asker og Bærum tingrett, sa han:

- Jeg føler ikke behov for å si noe mer.

Etter det Dagbladet erfarer vil aktørene gå stille i dørene - helt til det blir klart om aktor anker eller ikke.

Ankefristen er to uker.

Retten fant det ikke bevist at Stabæk og Vålerenga lurte franske Nancy for penger i forbindelse med overgangen til Veigar Páll Gunnarsson i 2011.

Skadelidende
I kjølvannet av dommen kan det komme erstatningssaker. Det er ingen tvil om at både klubber og enkeltpersoner er blitt skadelidende.

En smule paradoksalt - kanskje - er det at det går så det suser sportslig med Stabæk. Klubben ligger på andreplass i Adeccoligaen, og kan rykke opp.

- Det har vært null fokus på saken, sier Stabæk-trener Petter Belsvik til Dagbladet.

- Vi hadde et møte i forkant av rettssaken. Der ble vi enige om at dette var noe vi ikke skulle snakke om eller bry oss om. Det har gutta klart mesterlig.

PS: Stabæk møter Ullensaker/Kisa borte søndag.