Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Her er Pål Anders Ullevålseter og Mette Sollis lille hjerteknuser

Tok med datteren Alva (2 mnd.) på fotballkamp.

STOLTE FORELDRE: Pål Anders Ullevålseter fikk heiahjelp av kjæresten Mette Solli og datteren Alva (2 mnd.) under kjendisfotballkampen på Ekebergsletta i dag. Foto: Thomas Rasmus Skaug / Dagbladet
STOLTE FORELDRE: Pål Anders Ullevålseter fikk heiahjelp av kjæresten Mette Solli og datteren Alva (2 mnd.) under kjendisfotballkampen på Ekebergsletta i dag. Foto: Thomas Rasmus Skaug / Dagbladet Vis mer

Handshake for Peace-laget - Mot 5-1 (1-1)

EKEBERGSLETTA (Dagbladet): Det er bare snaue to måneder siden stjerneparet Pål Anders Ullevålseter og Mette Solli fikk sitt første barn sammen.

I dag satt mamma Mette på sidelinja med lille Alva og så den nybakte faren Pål Anders Ullevålseter i aksjon på kjendisfotballkamp.

Navnet kom først - Navnet kom til oss før vi visste kjønnet. Jeg hadde en følelse av at det kom til å bli jente, og så kom navnet. Vi smakte litt på det og begge likte det. Og så er det litt alv over Pål, sier hun og ler.

Den tidligere kickbokseren Solli og motorsykkelproffen Pål Anders Ullevålseter møttes under innspillingen av kjendisversjonen av «71 grader nord» i 2010. Fra før har Ullevålseter en sønn (12), mens Alva er Sollis første barn.

Rolig sommer Solli forteller at paret har brukt sommeren på å slappe av med familien.

- Vi har ei lita ei som vi har måttet lære å kjenne, så vi har tatt det helt med ro på Vestlandet og litt hjemme hos familie. Det har vært veldig koselig, sier hun.

- Misfornøyd På banen i dag spilte Ullevålseter på lag med og mot tidligere fotballstorheter som Frode Grodås, Lars Bohinen og Jan Åge Fjørtoft. Det endte med tap for Mot-laget, hvor Ullevålseter spilte.

Solli kunne avsløre at Ullevålseter heller ikke var spesielt fornøyd med egen innsats.

- Han er veldig misfornøyd selv. Men han jobber hardt som alltid. Det er bra han får kjørt seg litt, så får han trent i dag, og. Men han er i god form, sier Solli til Dagbladet.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media