Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Kai Robin Havnaa, proffbokser

Her er planen som skal sørge for tittelkamp i Arendal for Kai Robin Havnaa til sommeren

- Dette skal vi fikse, sier tysk promotor.

LYKKELIG: Kai Robin Havnaa lukker øynene i ren lykke etter seieren over tsjekkeren Daniel Vencl som også er imponert og applauderer nordmannen. Foto: Tor Erik Schrøder / NTB scanpix
LYKKELIG: Kai Robin Havnaa lukker øynene i ren lykke etter seieren over tsjekkeren Daniel Vencl som også er imponert og applauderer nordmannen. Foto: Tor Erik Schrøder / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

ARENDAL (Dagbladet): Det kan bli riktig feststemning i Arendal til sommeren.

Dette er planen som skal bygge Kai Robin Havnaa fram til en tittelfight tilbake i sørlandsbyen.

Promotor Nisse Sauerland avslører planen til Dagbladet.

- Det var en sterk prestasjon Kai viste i kveld. Nå skal vi bygge ham opp til en tittelkamp. Og det skal skje allerede til sommeren her i Arendal. Det er planen, sier Sauerland i garderoben etter kampen.

Havnaa sendte tøffingen Daniel Vencl ned som en sekk med ved i den andre runden. Etter en perfekt høyre, en kombinasjon av en hook og en kryss med full tyngde bak.

PÅ KNE: Kai Robin Havnaa faller ned på kne og blir omfavnet av en svært fornøyd promotor Nisse Sauerland. Foto: Tor Erik Schrøder / NTB scanpix
PÅ KNE: Kai Robin Havnaa faller ned på kne og blir omfavnet av en svært fornøyd promotor Nisse Sauerland. Foto: Tor Erik Schrøder / NTB scanpix Vis mer

- Nå skal vi holde Kai «busy». Vi skal bygge ham opp steg for steg, stein for stein. Det er det promotering handler om. Han skal bokse minst to kamper utenlands, før han kommer tilbake til Arendal for en tittelkamp til sommeren. Det er planen som vi kommer til å forholde oss til, sa en tydelig fornøyd, men alltid sanset tysk promotor.

Stod for presset

- Jeg er spesielt fornøyd med Kai denne gang fordi han stod for det mentale presset med det å bokse foran et hjemmepublikum for første gang. Og for at han presterer på det nivået han gjorde i kveld, sier Nisse Sauerland til Dagbladet.

Kai Robin Havnaa var overlykkelig i garderoben etter kampen.

- Møter hvem som helst

- Jeg møter hvem som helst som står foran meg. Jeg tar gjerne en kamp om en interkontinental tittel her i Arendal. Og gjerne mot en ubeseiret bokser.

Trener Joey Gamache sier til Dagbladet at han ble imponert over sin elev.

- Med det presset han har hatt, og med det vanskelige byttet av motstandere. Så har han nå vist at han har det i seg. Det viktige for å bli en virkelig champion.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!