Her er Raymond på fylla

Kvisvik opptrådte full foran 7000 småfans på Tusenfryd.

THE PLAYERS: Freddy dos Santos,  Kristofer Hæstad, Øyvind Svenning, Raymond Kvisvik og Morten Gamst Pedersen etter showet på Tusenfryd i 2006.
Foto: Sara Johannessen, Scanpix
THE PLAYERS: Freddy dos Santos, Kristofer Hæstad, Øyvind Svenning, Raymond Kvisvik og Morten Gamst Pedersen etter showet på Tusenfryd i 2006. Foto: Sara Johannessen, Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

||| Det innrømmer Kvisvik i boka om seg selv som kommer i butikkene førstkommende mandag.

Bakgrunnen var at Fredrikstadspilleren var på guttetur på Jarlsberg Grand Prix samme helg som det mye omtalte arrangementet på  Tusenfryd.«Jeg fikk en telefon med spørsmål om jeg ville være med. (...) jeg sa på tull at jeg kunne bli med om de hentet meg med helikopter. Dermed tenkte jeg det hele var uaktuelt. Jeg hadde glemt hele greia da de ringte og sa at det var i orden» sier han i boka.

Trengte en dusj Da Kvisvik ble hentet i helikopter lørdag 8. juli 2006 for å flys til fornøyelsesparken Tusenfryd for å opptre på «Den store fotballfesten», hadde han drukket hele natta og fortsatt samme morgen.

«Lørdagen begynte med en øl, en ble til to, det er rart med det i godt lag dagen derpå». Da helikopteret ankom Tusenfryd, så han mer enn sju tusen småfans som sto og ventet på ham og de fire andre fotballspillerne i «The Players».

«Jeg var i kjempeform, det var helt sykt å se så mange foran scenen. Det var bare å få på seg den hvite, trange buksa og singleten.Og en god dusj «clear eyes». — Var du edru?— Nja, sier Raymond.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer