Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Her er Raymond på fylla

Kvisvik opptrådte full foran 7000 småfans på Tusenfryd.

THE PLAYERS: Freddy dos Santos,  Kristofer Hæstad, Øyvind Svenning, Raymond Kvisvik og Morten Gamst Pedersen etter showet på Tusenfryd i 2006.
Foto: Sara Johannessen, Scanpix
THE PLAYERS: Freddy dos Santos, Kristofer Hæstad, Øyvind Svenning, Raymond Kvisvik og Morten Gamst Pedersen etter showet på Tusenfryd i 2006. Foto: Sara Johannessen, Scanpix Vis mer

|||
Det innrømmer Kvisvik i boka om seg selv som kommer i butikkene førstkommende mandag.

Bakgrunnen var at Fredrikstadspilleren var på guttetur på Jarlsberg Grand Prix samme helg som det mye omtalte arrangementet på  Tusenfryd.

«Jeg fikk en telefon med spørsmål om jeg ville være med. (...) jeg sa på tull at jeg kunne bli med om de hentet meg med helikopter. Dermed tenkte jeg det hele var uaktuelt. Jeg hadde glemt hele greia da de ringte og sa at det var i orden» sier han i boka.

Trengte en dusj
Da Kvisvik ble hentet i helikopter lørdag 8. juli 2006 for å flys til fornøyelsesparken Tusenfryd for å opptre på «Den store fotballfesten», hadde han drukket hele natta og fortsatt samme morgen.

«Lørdagen begynte med en øl, en ble til to, det er rart med det i godt lag dagen derpå».

Da helikopteret ankom Tusenfryd, så han mer enn sju tusen småfans som sto og ventet på ham og de fire andre fotballspillerne i «The Players».

«Jeg var i kjempeform, det var helt sykt å se så mange foran scenen. Det var bare å få på seg den hvite, trange buksa og singleten.Og en god dusj «clear eyes».

— Var du edru?

— Nja, sier Raymond.

— Full, altså?

— Ja, du kan vel si det sånn. Men jeg tror ikke noen merket det, det var i hvert fall et kick å stå på den scenen».

Veldedighet
Morten Gamst Pedersen, Kristofer Hæstad, Freddy Dos Santos, Øyvind Svenning og Kvisvik hadde hvite, matchende antrekk, og framførte låta «This Is For Real».

På forhånd var det spilt inn både singel og musikkvideo. Overskuddet gikk til Røde Kors-prosjektet Soccer Against Crime.

Det som fikk Kvisvik til å more seg ekstra dagen etter, var at han kunne lese følgende tittel i VG: «SMELTET UNGPIKEHJERTENE —  Raymond kom rett fra slektstreff til popstjerne-debuten».

«Litt av et slektstreff», humrer han i den nye boka.

«Flaut»
I ettertid har Kristofer Hæstad sagt at «The Players» er hans aller største flause. Det skjønner ikke Kvisvik mye av:

«Jeg syntes det var show! Jeg kjenner mange som mener sangen var kjempebra, og har den som ringetone. (...) Jeg pleier å si til gutta i garderoben at forskjellen på meg og andre popstjerner er at jeg aldri har gitt ut en dårlig låt. Til og med Michael Jackson har gitt ut dårlige låter».

• Boka som ganske enkelt heter «Raymond Kvisvik» utgis av Kagge Forlag og er skrevet av journalist i Dagbladet Magasinet, Kjartan Brügger Bjånesøy. Kvisvik har bestemt seg for å ikke kommentere innholdet i boka før etter kampen mot Molde førstkommende søndag.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling