Her er reklamefilmen med Messi, van Persie, Agüero ... og Tarik Elyounoussi

Klippet inn i den norske versjonen.

(Dagbladet): En av tingene som følger med et stort fotballmesterskap er dyre reklamefilmer som involverer noen av stjernene som skal delta.

I en brusreklame med klare referanser til sommerens fotball-VM i Brasil er det også blitt plass til en spiller som slett ikke skal delta. I den norske versjonen er nemlig Tarik Elyounoussi klippet inn.

Han mottar en ball, trikser litt og sender den videre i gatene i Rio de Janeiro. Skjønt akkurat det med Rio er nok et filmtriks.

For Tarik spilte inn sin del av reklamefilmen i London i starten av februar. Og selv om ikke alle stjernene var til stede samtidig, er det selvsagt stas å være med på samme bilder og i samme reklamefilm.

INTERNASJONAL TEKNIKER: Jack Wilshere.  Skjermbilde: Pepsi
INTERNASJONAL TEKNIKER: Jack Wilshere. Skjermbilde: Pepsi Vis mer

- Jeg er fornøyd med min skuespillerprestasjon! Det var kult å se meg selv i Brasils gater med resten av gutta, og jeg likte også godt innslaget med Janelle Monáe og «Heroes». Det passet bra for denne kampanjen, og minner oss på at vi kan alle være helter, sier Elyounoussi i en pressemelding fra brusprodusenten.

I en internasjonal versjon av reklamefilmen, som Pepsi publiserte på sin Youtube-kanal for to uker siden, er det Jack Wilshere som har den rollen Elyounoussi har, og gjør liknende finesser foran samme bakgrunn.

Det skal for ordens skyld sies at Elyounoussi slett ikke er alene om å bli redigert inn i det ferdige produktet. Bakomfilmen viser at de internasjonale stjernene i filmen også spilte inn sine roller foran kulisser eller grønne skjermer.

NORSK TEKNIKER: Tarik Elyounoussi.  Skjermbilde: Pepsi
NORSK TEKNIKER: Tarik Elyounoussi. Skjermbilde: Pepsi Vis mer