<strong>SKJEBNEN I EGNE HENDER:</strong> Steinar Ege med en herlig redning i gårsdagens kamp mot Østerrike. Med seier mot Brasil i kveld, vil Norge være sikret en plass i mellomspillet.
SKJEBNEN I EGNE HENDER: Steinar Ege med en herlig redning i gårsdagens kamp mot Østerrike. Med seier mot Brasil i kveld, vil Norge være sikret en plass i mellomspillet. Vis mer

Her er resultatene som gjør det mulig å tro på VM-drømmen

Fortsatt helt åpent.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Direkte 19.10: Følg Brasil - Norge i vårt håndballstudio

LINKÖPING (Dagbladet): Det er fortsatt mange ulike scenarier i Norges gruppe. Med seks kamper igjen å spille er det mye som kan skje.

Det som er helt sikkert er at Norge med seier over gruppejumbo Brasil i kveld, vil være klare for mellomspillet.

Hvis Norge kommer seg dit, vil det være veldig tungt å møte lag som Frankrike, Spania og Tyskland - uten å ha med seg poeng fra gruppespillet.

Sannsynlige resultater De tre beste fra gruppa går videre og får med seg poengene de har tatt mot hverandre.

Vi tar utgangspunkt i følgende sannsynlige resultater i kveld:

• Ungarn slår Japan.
• Norge slår Brasil.
• Island slår Østerrike.

<strong>TRENGER POENG:</strong> Robert Hedin vil helst ha med seg poeng inn i mellomspillet. I så fall bør Norge slå Island på torsdag.
TRENGER POENG: Robert Hedin vil helst ha med seg poeng inn i mellomspillet. I så fall bør Norge slå Island på torsdag. Vis mer

Da vil islendingene stå med åtte poeng, mens Norge og Ungarn har seks hver. Alle er da klare for mellomspillet.

Nøkkelkamp mot Island Norge vil i så fall være avhengig av å ta poeng mot Island for å ikke gå poengløse inn i mellomrunden.

Med islandsk seier i den siste kampen vil de ta med seg fire poeng - siden de også slo Ungarn. Ungarerne vil få med to poeng fra seieren mot Norge og Robert Hedins menn starter mellomspillet poengløst.

Uavgjort mot islendingene vil føre til at Norge får med ett poeng. Seier mot gutta fra sagaøya vil føre til at alle de tre lagene går inn i mellomrunden med to poeng hver.

Norge krysses mot gruppe A, og der har resultatene vært oppskriftsmessige så langt. Frankrike og Spania har tre seire hver, mens Tyskland har to triumfer og ett tap (for Spania).

<strong>TILBAKE:</strong> Kjetil Strand var tilbake i spill i går og var med på å sette fart på Norges angrepsspill.
TILBAKE: Kjetil Strand var tilbake i spill i går og var med på å sette fart på Norges angrepsspill. Vis mer

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer