Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Her er Riise på plass i London

Så lillebror gå skadet av banen i Fulham-kamp. Skal til medisinsk sjekk mandag.

PÅ TRIBUNEN: John Arne Riise ble avbildet på tribunen i Fulhams treningskamp mot AFC Wimbeldon. Foto: Frankie Taylor / @frankieyoutwit
PÅ TRIBUNEN: John Arne Riise ble avbildet på tribunen i Fulhams treningskamp mot AFC Wimbeldon. Foto: Frankie Taylor / @frankieyoutwit Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Fulham-manager Martin Jol har allerede bekreftet at de er enige med Roma om en overgang for John Arne Riise.

Den tidligere Monaco- og Liverpool-spilleren er bare personlige betingelsene og en legesjekk unna en overgang. Legesjekken skal gjennomføres på mandag.

I dag var han på besøk på Fulhams treningsfelt utenfor London der han kom kjørende sammen med lillebror Bjørn Helge Riise. Senere på dagen satt han på tribunen da Fulham tapte 2-0 mot AFC Wimbeldon.

Fulham-supporter, Frankie Tayler, postet et bilde av seg selv med Riise på Twitter og skriver at han spurte venstrebacken om han hadde signert enda.

Nei, skal Riise ha svart, men sa også at «vi får se» da supporteren spurte om han kom til å gjøre det.

Hjertelig velkommen Nestleder i Fulhams norske supporterklubb, Eirik Hatlem Bilet, sier til Dagbladet at de ønsker Riise hjertelig velkommen.

- Vi kan ikke gjøre noe annet enn det. Det er en solid forsterkning. John Arne har internasjonal erfaring, så det er lite å klage på, sier Bilet.

Riise erstatter Carlos Salcido, som ønsker seg tilbake til Mexico etter at familien flyttet tilbake til hjembyen Ocotlán på grunn av et innbrudd i London-leiligheten deres.

Noen har ymtet frempå at Fulham er et steg ned for Riise. Bilet skjønner reaksjonene på overgangen.

- Skjønner at folk kan se på det som et steg ned, men han kommer tilbake til verdens beste liga og får spille i Europa. Ikke ulikt det han gjorde i Roma, sier Bilet. 

Lillebror hinket av banen Bjørn Helge Riise hinket av banen i den andre omgangen av kampen, men Bilet skal det ikke handle om noe alvorlig.

- Det er ikke snakk om noe alvorlig, og han burde være tilbake på banen om et par dager.