Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Her er skade-statusen for alle Tippeliga-lagene!

Søndag kl. 18:

Bryne - Lillestrøm

Bryne: Lasse Strand, Knut Sirevåg og Johan Paulsson er alle uaktuelle for Bryne på grunn av skader. Pierre Gallo er med i troppen, men usikker foran søndagens kamp, mens svensken Marcus Andreasson er tilbake etter skade for jærlaget. Også Roger Eskeland er med i troppen, og er snart spilleklar etter kneskaden.

Lillestrøm: Petter Belsvik signerte fredag, og er dermed aktuell for spill mot Bryne. Uwe Rösler er under behandling for kreft. Ute er også Rikhardur Dadason, Arild Sundgot og Tom Kristoffersen, som alle er skadet.

Stabæk - Bodø/Glimt

Stabæk: Alle mann er disponible for trener Gaute Larsen.

Bodø/Glimt: Stig Johansen sliter med et kne og er høyst usikker. Hans Jørgen Andersen er tilbake i trening etter sin ankelskade. Keeper Ole Arvid Langnes og Trond Olsen er fortsatt uaktuelle for trener Øystein Gåre.

Rosenborg - Aalesund

Rosenborg: Fredagens trening var positiv for keeper Espen Johnsen, som måtte reise hjem fra Dublin. Treningen i dag avgjør om han blir klar. Hvis ikke står Arni Gautur Arason. Roar Strand og Ørjan Berg er begge usikre. Sistnevnte sliter med krampe i leggen.

Aalesund: Paulo dos Santos er fortsatt uaktuell for trener Ivar Morten Normark. Rune Johansen sliter med en ankelskade og er høyst usikker.

Tromsø - Odd Grenland

Tromsø: Alle spillere klare til kamp, unntatt en hofteplaget Svein Morten Johansen.

Odd Grenland: Edwin van Ankeren er uaktuell på grunn av strekk. Heller ikke Jan Tore Amundsen er klar etter sin ankeloperasjon. Christian Flindt Bjerg er frisk og klar etter lungebetennelse.

Vålerenga - Sogndal

Vålerenga: Erik Hagen og Bjørn Arild Levernes er langtidsskadd. Heller ikke Lars Bohinen er aktuell. Tobias Grahn og Raio Piiroja er tilbake i trening og kan få spilletid mot Sogndal.

Sogndal: Trener Jan Halvor Halvorsen tar med seg en nesten skadefri tropp til Oslo. Eneste usikkerhetsmoment er Rune Bolseth, som sliter med å bli kvitt en strekk.

Molde - Lyn (kl. 21)

Molde: Daniel Berg Hestad blir borte fra fotballen på ubestemt tid. Han prioriterer sitt syke barn. Trond Strande kan være aktuell til denne kampen. Det er ikke Andri Sigthorsson eller Thomas Mork.

Lyn: Steven Lustü og Thomas Lagerlöf er usikre for Oslo-klubben, mens Helgi Sigurdsson er klar. Mohammed Ouseb er langtidsskadd.

Mandag kl. 19:

Brann - Viking

Brann: Erlend Hanstveit måtte stå over U21-landskampen mot Portugal, og er også høyst tvilsom mot Viking. Han pådro seg nesebrudd mot Aalesund i forrige seriekamp, men en rift i et leddbånd er det største problemet for Hanstveit. Knut Walde er tilbake, og Toni Nhleko er klar igjen etter at han var ute mot Aalesund på grunn av landskamp for Sør-Afrika. Cato Guntveit og Jonas Jonsson er langtidsskadd.

Viking: Stavanger-laget drar til Bergen uten nye skader. Erik Fuglestad og Jørgen Tengesdal er ute i lang tid. (NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media