Her er spissene, Thomas (eller Espen)

Spisskrisen herjer i Italia, med de største navnene ute. Likevel kommer den norske keeperen, enten han heter Myhre eller Johnsen, til å få nok å gjøre.

Filippo Inzaghi, Christian Vieri og Francesco Totti. Italias tre største angrepsstjerner mangler til kampen mot Norge. I tillegg sliter Alessandro del Piero med skade. Italia sitter dermed igjen med fire mann som få nordmenn har hørt om, men som kan skape skikkelig hodebry for Thomas Myhre og det norske forsvaret. Dagbladet har bedt Andrea Pugliese, i Italias største sportsavis Gazzetta dello Sport, bedømme dem:

Bernardo Corradi (Valencia): Gikk fra Lazio i sommer. Ikke veldig rask, men fysisk sterk. God i lufta, men ingen stor målgjører. Scorer drøyt 10 mål i løpet av en sesong om han presterer bra.

Alberto Gilardino (Parma): Den perfekte angriper i mine øyne. Beveger seg mye og smart. Scorer mye mål - i fjor laget han 23 mål i serien, til tross for at han ikke kom i gang før i november. Rundt 185 cm høy, rask på de første metrene og et godt skudd.

Fabrizio Miccoli (Fiorentina): Kom fra Juventus tirsdag. En liten spiller, under 170 cm, men veldig rask og smart. Kan spille både i angrep og på midtbanen. Spilte sammen med Del Piero i fjor, jeg mener han er bedre enn Alessandro.

Luca Toni (Palermo): God på hodet og i boksen. Kan bare spille spiss. Liker seg veldig godt med ryggen mot mål. (Scoret 30 mål da Palermo, byen landskampen skal spilles i, rykket opp fra Serie-B i fjor, journ.anm.)

Pugliese sier Juventus' Alessandro Del Piero, som er den store stjernen i Italias offensive tropp, er veldig usikker til kampen, men at han får starte dersom han blir skadefri.