Her er Steffens ukjente bror

LANAKEN (Dagbladet): 23. august 1995: En god kveld for Steffen Iversen (23). Rosenborg slo Besiktas i Istanbul i Mesterligaen. Tor Odd Iversen (32), derimot, har vonde minner etter det samme Tyrkia-oppholdet. Steffens halvbror ble utsatt for rå fotballvold.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

I fem år har han slitt med kroniske hodesmerter. Men tirsdag kveld - da Steffen laget Norges vinnermål - var Tor Odd stolt og først i køen av gratulanter.

- Det skulle bare mangle om han ikke var til stede, han er jo journalist, sier Steffen Iversen til Dagbladet med et stort smil. - Selvsagt ble jeg veldig glad da brorsan sto der etter Spania-kampen.

- Lover du ny scoring for broren din mot Jugoslavia i morgen? spør Tor Odd.

- Jeg har jo allerede scoret, gliser Steffen. - Men nei, jeg lover ingen ting, men skal selvsagt prøve å finne fram til nettmaskene igjen.

- Største opplevelse

Tor Odd jobber nå som nyhetsredaktør i nettavisen «Fotball 24 7.com», noe han har gjort siden han ble friskmeldt i februar.

- Hva sa du til Steffen da du traff ham etter kampen?

- Jeg fikk ikke snakket med ham før kampen, men jeg skrev en tekstmelding om at han måtte score når jeg først hadde tatt turen nedover. Han innfridde det, og så gratulerte jeg ham med kampen.

- Hva følte du da du så Steffen headet ballen i mål?

- Det var en stor kveld. Jeg hadde frysninger på ryggen da det tok av borti svingen der da han scora. Jeg tror det var den største opplevelsen jeg har hatt med Steffen, sier Tor Odd.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer