ØNSKET I RUSSIA: Nicolas Anelka, Robin Van Persie og Neymar er alle ønsket i Russland. Anzji Makhatsjkalas' mektige eier er villig til å legge penger på bordet. Alle foto: Scanpix
ØNSKET I RUSSIA: Nicolas Anelka, Robin Van Persie og Neymar er alle ønsket i Russland. Anzji Makhatsjkalas' mektige eier er villig til å legge penger på bordet. Alle foto: ScanpixVis mer

Her er stjernene Anzji vil ha til Russland

- Vi vil skape en klubb av Real Madrids eller Barcelonas kaliber.

(Dagbladet): Anzji Makhatsjkalas punget ut for Samuel Eto'o i sommer, og gjorde kameruneren til verdens best betalte fotballspiller.

Trener i klubben, tidligere storspiller Roberto Carlos, forteller i et intervju med Daily Mail at klubben vurderer bud på Neymar, Nicolas Anelka og Robin van Persie.

- Vi vil skape en klubb av Real Madrids eller Barcelonas kaliber, sier 38-åringen, som avsluttet sin aktive karriere i den russiske klubben, til Daily Mail.

I tillegg til å ha hentet Eto'o, hentet klubben også Juri Zjirkov (Chelsea) og Balazs Dzsuszsak (PSV).

Ryktene om flere store fotballnavn gikk i sommer, og Carlos tror de vil gjøre flere store investeringer de neste årene. Helt øverst på listen står Santos' stjerneskudd Neymar, Arsenal-angriper Robin van Persie og Chelseas aldrende goalgetter Nicolas Anelka.

- Anelka, Nene fra Paris St. Germain og van Persie fra Arsenal er spillere vi følger. Og Neymar? Jeg har snakket med ham.

- Hvis Real, Barca eller Manchester United ikke kan betale overgangssummen, vil vi gjøre det. Suleyman Kerimov kan betale det de ønsker, påsto brasilianeren.

Milliardæren Kerimov har pumpet inn mye penger i klubben, men foreløpig er resultatene uteblitt. Anzji er nummer åtte i russisk eliteserie når fire kamper gjenstår av sesongen.