Her er stjernene Solskjær vil ha med til Molde

Ønsker seg Eikrem, King, Tarik, Kara, Reginiussen og lillebror Riise.

PÅ VEI TIL MOLDE: Ole Gunnar Solskjær kan bli bekreftet som Molde-trener i morgen. Han har allerede en liste spillere han kan tenke seg å se i klubben. Foto: Morten Pedersen, Dagbladet
PÅ VEI TIL MOLDE: Ole Gunnar Solskjær kan bli bekreftet som Molde-trener i morgen. Han har allerede en liste spillere han kan tenke seg å se i klubben. Foto: Morten Pedersen, DagbladetVis mer

MOLDE (Dagbladet): Det er ventet at Solskjær kommer til Molde for å signere sin arbeidsavtale i løpet av morgendagen. Kjell Inge Røkke skal etter det Dagbladet kjenner til ha gitt Ole Gunnar Solskjær de nødvendige garantier for at den sportslige satsingen blir av internasjonal karakter.  

Stjernegalleri
Dagbladet fikk sent i går kveld se navnelisten over spillere Ole Gunnar Solskjær ønsker å se på treningsfeltet i januar, samt spillere som klubbledelsen i Molde ønsker seg.

Solskjær skal ha stilt krav om at spillerstallen skal være av internasjonal kvalitet, slik at klubben under hans ledelse kan kjempe om seriegullet. Dette er ønsker og visjoner Kjell Inge Røkke ikke skal ha hatt det minste problem å etterkomme.   

Her er spillerne Solskjær har bedt Molde sikre seg underskriften til:  

Joshua King (Manchester United), Magnus Wolf Eikrem (Manchester United), Kara Mbjodi (Tromsø), Jonathan Parr (Ålesund), Krister Kleiven (Start).

På den samme listen stod også spillere som ledelsen i Molde ønsker seg foran 2011-sesongen:  

Tarik Elyounoussi (Herenveen), Bjørn Helge Riise (Fullham), Even Hovland (Sogndal), Tore Reginiussen (Schalke 04, på utlån til Lecce).  

LAGKAMERATER? Magne Hoseth i duell med Tromsøs Kara Mbodji på Alfheim. Kara er en av spillerne Solskjær ønsker seg til Molde. Foto: Rune Stoltz Bertinussen, Scanpix
LAGKAMERATER? Magne Hoseth i duell med Tromsøs Kara Mbodji på Alfheim. Kara er en av spillerne Solskjær ønsker seg til Molde. Foto: Rune Stoltz Bertinussen, Scanpix Vis mer

Molde har også spillere som Magne Hoseth, Espen Bugge Pettersen, Pape Pate Diouf, Daniel Berg Hestad og Makthar Thioune under langtidskontrakter. Skulle Solskjær og klubben lykkes i å signere alle sine ønskespillere, ser det svart ut med tanke på ny kontrakt for flere av klubbens Bosman-spillere.  

Bekrefter møter
Administrerende direktør i Molde, Tarje Nordstrand Jacobsen, fortalte i går kveld til Dagbladet at de jobbet kontinuerlig med Solskjærs overgang til Molde. Søndagen hadde bestått av møter og samtaler med blant annet FIFA-agenten Jim Solbakken, som er Ole Gunnar Solskjærs ungdomskamerat og tidligere Agent.

Torsdag uttalte den samme Jacobsen under en boklansering at det nå ikke var snakk om hvis, men når Ole Gunnar Solkjær ble trener for Molde.    

Karas trener med på laget
TV2 meldte i går at de hadde kilder som kunne fortelle at Karas trener-og spillerutvikler i Tromsø, Mark Dempsey, skal være med i Solskjærs trener-team i Molde.

Dempsey er tidligere ungdomstrener i Manchester United.  

Styreformann i Molde, Erik Berg, sa til samme kanal, at det har vært jobbet intenst ansettelsesprosessen til Ole Gunnar Solskjær. Men siden Solskjær ennå ikke hadde skrevet under kontrakten, ville han ikke bekrefte eller avkrefte noe som helst, men sa med et svært dårlig skjult glis:

- Jeg kan ikke garantere det, men for å si det slik: Det vil glede meg dersom jeg kan invitere dere hit neste uke.

TILBAKE TIL MOLDE? Magnus Wolff Eikrem spiller under Solskjær ønsker på reservelaget i Manchester United. Han ble i sin tid hentet fra Molde. Foto: Heiko Junge, Scanpix
TILBAKE TIL MOLDE? Magnus Wolff Eikrem spiller under Solskjær ønsker på reservelaget i Manchester United. Han ble i sin tid hentet fra Molde. Foto: Heiko Junge, Scanpix Vis mer