Her er stjernene Solskjær vil ha med til Molde

Ønsker seg Eikrem, King, Tarik, Kara, Reginiussen og lillebror Riise.

PÅ VEI TIL MOLDE: Ole Gunnar Solskjær kan bli bekreftet som Molde-trener i morgen. Han har allerede en liste spillere han kan tenke seg å se i klubben. Foto: Morten Pedersen, Dagbladet
PÅ VEI TIL MOLDE: Ole Gunnar Solskjær kan bli bekreftet som Molde-trener i morgen. Han har allerede en liste spillere han kan tenke seg å se i klubben. Foto: Morten Pedersen, Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

MOLDE (Dagbladet): Det er ventet at Solskjær kommer til Molde for å signere sin arbeidsavtale i løpet av morgendagen. Kjell Inge Røkke skal etter det Dagbladet kjenner til ha gitt Ole Gunnar Solskjær de nødvendige garantier for at den sportslige satsingen blir av internasjonal karakter.  

Stjernegalleri Dagbladet fikk sent i går kveld se navnelisten over spillere Ole Gunnar Solskjær ønsker å se på treningsfeltet i januar, samt spillere som klubbledelsen i Molde ønsker seg.

Solskjær skal ha stilt krav om at spillerstallen skal være av internasjonal kvalitet, slik at klubben under hans ledelse kan kjempe om seriegullet. Dette er ønsker og visjoner Kjell Inge Røkke ikke skal ha hatt det minste problem å etterkomme.   

Her er spillerne Solskjær har bedt Molde sikre seg underskriften til:  

Joshua King (Manchester United), Magnus Wolf Eikrem (Manchester United), Kara Mbjodi (Tromsø), Jonathan Parr (Ålesund), Krister Kleiven (Start).

På den samme listen stod også spillere som ledelsen i Molde ønsker seg foran 2011-sesongen:  

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer