Her er Svennis i Manchester

- Første trening i dag.

(Dagbladet.no): Et stort pressekorps ventet Sven Göran Eriksson da han landet i Manchester i går kveld. Allerede i dag ventes det at Svennis skal lede sin første trening som manager i Manchester City.

- Jeg tror det. Vent til i morgen så får dere vite alt, sa Eriksson i går, ifølge Sky Sports.

Ifølge svenske Aftonbladet venter klubben med å offentliggjøre Eriksson som sjef til den nye eieren Thaksin Shinawatra har oppnådd en eierandel på 75 prosent av aksjene i klubben.

Thailenderen har allerede 68,5 prosent, men det forventes at tre fjerdedeler er i hans hender i løpet av kort tid. Med så stor eierandel kan Shinawatra ta Manchester City av børs, og oppnå full kontroll over klubben.

Svennis landet i Manchester like før klokken ti i går kveld, og skal trolig møte representanter for Manchester City i dag. Dette blir svenskens første trenerjobb siden han sluttet som engelsk landslagssjef etter fotball-VM i fjor.

• Din mening: Kan Svennis lykkes i Manchester City?

I\'M BACK: Sven Göran Eriksson ble møtt på flyplassen av noen av dem som presset ham ut av hans forrige jobb som engelsk landslagssjef. Foto: PHIL NOBLE/REUTERS/SCANPIX
I\'M BACK: Sven Göran Eriksson ble møtt på flyplassen av noen av dem som presset ham ut av hans forrige jobb som engelsk landslagssjef. Foto: PHIL NOBLE/REUTERS/SCANPIX Vis mer
Her er Svennis i Manchester