Her er svenskenes offisielle VM-låt

- Vi hadde en visjon om at musikken skulle låte som om den var hugget ut av et isberg.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Skisesongen har ikke engang begynt, og ski-VM i Falun er fortsatt fire måneder unna. Likevel begynner VM-feberen å bre seg hos Söta bror.

Nå er, om ikke endelig så i hvert fall i god tid, den offisielle VM-låta for vinterens skihøydepunkt klar.

Gruppa mandi Diao har levert låta «Love last forever» som sitt bidrag til vinterens svenske landeplage, og som tittelen indikerer for de av oss som er noenlunde stø i engelsk handler den om kjærligheten.

- Når vi skrev låta hadde vi en visjon om at det skulle låte som at musikken var hugget ut av et isberg. Sporten forener oss som mennesker, samtidig som den medfører at vi blir i ett med naturen, sier Gustaf Norén og Bjørn Dixgård fra Mando Diao til Falun-VMs offisielle nettsider.

VM går av stabelen mellom 18. februar og 1. mars. Mando Diao fikk oppdraget med å skrive låta, og kjærlighetstankene er noe arrangørene også omfavner.

- Det budskapet som Mando Diao formidler gjennom VM-låta passer bra sammen med vår og de aktives kjærlighet til sporten og til svenskenes store skihjerte, sier daglig leder i Falun 2015, Sven van Holst.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer