Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Her er Sveriges VM-låt

Heier du fortsatt på Sverige etter dette? Se videoen!

(Dagbladet.no): Dagbladet.no har som kjent bestemt at Sverige er laget vi heier på i VM, og da er det naturlig vi gir dere den nygamle VM-låta til broderfolket.

Tomas Ledin har nemlig ikke gjort annet enn å jazze opp den finfine 80-talls-hiten «Vi är på gång», og kalt den VM-låt. Det har tydeligvis skortet på andre forslag siden låta faktisk er offisiell.

Og selv om Ledin ikke er i nærheten av å kopiere den glimrende «När vi gräver guld i USA», blir denne VM-sangen faktisk triveligere og triveligere etter hver gang vi hører den.

Så får vi bare håpe at Sveriges VM-innsats ikke blir som en annen berømt Tomas Ledin-tittel: «Sommaren er kort».

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling