Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Her er Tarjei Bø tilbake i trening

Men han står over åpningsrennet.

MISTER SESONGSTARTEN: Skiskytter Tarjei Bø var tilbake i lett trening i dag, etter å ha kjent sypmtomer på forkjølelse i går. Morgendagens åpningsrenn på Sjusjøen står han derimot over. Foto: Thomas Rasmus Skaug
MISTER SESONGSTARTEN: Skiskytter Tarjei Bø var tilbake i lett trening i dag, etter å ha kjent sypmtomer på forkjølelse i går. Morgendagens åpningsrenn på Sjusjøen står han derimot over. Foto: Thomas Rasmus Skaug Vis mer

SJUSJØEN (Dagbladet): Tarjei Bø (25) var ikke tilstede under skiskytterlandslagets presentasjon for sesongen i går ettermiddag, fordi han var litt sår i halsen, og valgte i stedet å holde sengen.

Men da skiskytterne startet treningen her på Sjusjøen nå i morges, så var stryningen på plass. Ifølge landslagstrener Espen Nordby Andersen skulle han forsøke seg på en lett økt.

- Følte seg fin - Tarjei følte seg fin i morges, og for så vidt også i går kveld, så det er positivt. Derfor prøver vi oss med litt rolig trening for han i dag og i morgen, og så er han forhåpentligvis klar til å gå fellesstarten på søndag, sier landslagstrener Espen Nordby Andersen til Dagbladet.

Tarjei står dermed over morgendagens åpningsrenn for skiskytterne: sprintøvelsen her på Sjusjøen.

På søndagens fellesstart håper derimot både landslagsledelsen, og Tarjei selv, at han kan stille til start.

- Trenger gjennomkjøring - Vi mener det er lurt å stå over i morgen, for ikke å ta noen sjanser. Det kommer tross alt viktigere oppgaver framover. Men vi håper han går på søndag, for han trenger en gjennomkjøring før verdenscupen starter, sier Espen Nordby Andersen.

NB! Tarjei Bø er uansett forhåndsuttatt til rennene under verdenscupstarten i svenske Östersund.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media