Her er Thorstvedts tabell

Send inn din og vinn England-tur.

NYTT UNITED-TROFÉ: Erik Thorstvedt spår at Manchester United-sjef Alex Ferguson løfter ligapokalen i mai. Her hever skotten Community Shield-trofeet etter seier mot Chelsea søndag. Foto: AFP PHOTO / ADRIAN DENNIS
NYTT UNITED-TROFÉ: Erik Thorstvedt spår at Manchester United-sjef Alex Ferguson løfter ligapokalen i mai. Her hever skotten Community Shield-trofeet etter seier mot Chelsea søndag. Foto: AFP PHOTO / ADRIAN DENNISVis mer

||| (Dagbladet): Det er bare to dager igjen, og Erik Thorstvedt er minst like spent som deg og meg.

Den tidligere Tottenham-keeperen sitter i TV 2s nye studio når kanalen starter sine Premier League-sendinger lørdag.

På oppfordring fra Dagbladet setter han gjerne opp sitt tabelltips, og der finnes ikke Spurs blant de fire beste.

Har du større tro på Spurs? Send inn din tabell!

TIPPER IKKE MED HJERTET: Erik Thorstvedt tror City klarer å presse seg inn blant topp 4, på bekostning av gamleklubben Tottenham. Foto: Daniel Sannum Lauten/Dagbladet
TIPPER IKKE MED HJERTET: Erik Thorstvedt tror City klarer å presse seg inn blant topp 4, på bekostning av gamleklubben Tottenham. Foto: Daniel Sannum Lauten/Dagbladet Vis mer

- Tottenham? Økte forventninger og Champions League på toppen. Det kan bli vanskelig å gjenta topp fire. Topp seks og videre fra gruppespillet i Champions League = suksess, skriver TV 2-profilen i en e-post til Dagbladet.

- United slår tilbake Rogalendingen spår også et troneskifte på toppen, etter Chelseas dobbeltriumf i vår. På tross av at han synes det er vanskelig å argumentere mot et Chelsea som har Michael Essien skadefri, så går Thorstvedt-tipset til Manchester United.

- Etter å ha cashet inn 800 millioner for Ronaldo, var Manchester United faktisk bare to knappe tap mot Chelsea fra å bli mestere sist. Min tro på Ferguson er slik at jeg tror de slår tilbake nå, skriver «Heia Tufte»-programlederen som også setter et utropstegn bak Arsene Wengers mannskap.

- Arsenal har de fleste gitt opp. Flotte å se på, men ikke nok stål i ryggraden. «Watch out!», heter det vel på originalspråket. Har en snikende følelse av at dette kan være sesongen der de virkelig blir voksne.

Thorstvedt har merket seg Manchester Citys satsing, uten at han tror de lyseblå klarer å blande seg inn helt i toppen.

- Det siste laget jeg tror har en liten mulighet, er Mancester City. Og den er liten! Det ville i så fall være en bragd av Mancini å lage «Et Lag» av den gjengen på så kort tid. Men gode spillere - det har de.

Vinn tur til 10 000 Mer enn 1000 Dagblad-lesere har til nå sendt inn sin rangering av de 20 ligalagene. Du har fortsatt sjansen, helt fram til Premier League-avspark lørdag kl. 13.45.

Konkurransen er slik at det er om å gjøre å få minst poeng, og vinneren sendes på fotballtur til England verd 10 000 kroner, levert av Steve Perryman Sport Travel.

ESSIEN FRISK: Thorstvedt mener Dimitar Berbatov og United vinner tvekampen på tross av at Chelsea har Michael Essien tilbake etter en alvorlig kneskade. Foto: EPA/GERRY PENNY
ESSIEN FRISK: Thorstvedt mener Dimitar Berbatov og United vinner tvekampen på tross av at Chelsea har Michael Essien tilbake etter en alvorlig kneskade. Foto: EPA/GERRY PENNY Vis mer

For hvert lag du plasserer riktig mottar du null poeng. Hver eneste tabellplass feil for de ulike lagene gir deg plusspoeng. Tipper du Chelsea på førsteplass og de blir nummer fem mottar du fire poeng du helst vil unngå.

Ved juletider teller Dagbladet opp og publiserer hvem som ligger best an. Umiddelbart etter siste serieomgang 22. mai, kåres vinneren.
 
Den dyktiske tabelltipperen kåres til Norges beste Premier League-ekspert og kan fritt velge kamp og tidspunkt for fotballturen neste høst.

• Klar for England-tur? Send rangeringen på epost til ringside@dagbladet.no