Her er tingene som irriterer EM-jentene

Se hva de ville gjort som håndballpamper.

VIL HA ØREPYNT: Katrine Lunde Haraldsen vil gjerne stå i mål med ørepynt, men det får hun ikke lov til. Foto: BJØRN LANGSEM
VIL HA ØREPYNT: Katrine Lunde Haraldsen vil gjerne stå i mål med ørepynt, men det får hun ikke lov til. Foto: BJØRN LANGSEM Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

• Direkte 20.15: Følg Norge - Ukraina i vårt håndballstudio

LILLEHAMMER (Dagbladet): De norske jentene er stort sett flinke til å ikke la seg hisse opp for mye av det fløyteblåserne gjør på banen.

Men noen ganger må de si fra.

Derfor har Dagbladet gitt EM-spillerne muligheten til å lansere nye regler.

- Hvis du kunne innført en ny regel i håndballen, hva ville det vært?

Tonje Larsen - Jeg skulle ønske at dommerne alltid stopper tida når det er straffe - uansett. Nå er det en skjønnsmessig vurdering hver gang og det kan bli litt urettferdig. De stoppet alltid tida før, og jeg vil gjerne ha det tilbake.

Katrine Lunde Haraldsen - Jeg vil at det skal telle som fem mål hvis keeperen scorer, hehe. Nei, men jeg synes vi godt kunne fått lov til å stå i mål med øredobber, det synes jeg er irriterende. Men, hvis jeg smiler pent pleier det å gå greit.

Gro Hammerseng - Jeg synes regelen om oppdekning inne i feltet er rar og den må være vanskelig å dømme på. Er ikke den streken der for en grunn, for at man skal holde seg utenfor? Ser du noen stå i feltet, skal du jo kunne satse, så får du straffe hvis den ikke går i mål - men det blir ofte brøyt i stedet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer