<strong>NOE PÅ GANG:</strong> Strømsgodset-trener Ronny Deila kan få forsterkninger rundt Kim André Madsen og Glenn Andersen i løpet av de neste dagene. Det bekrefter sportslig leder Jostein Flo.
Foto: Terje Bendiksby / Scanpix
NOE PÅ GANG: Strømsgodset-trener Ronny Deila kan få forsterkninger rundt Kim André Madsen og Glenn Andersen i løpet av de neste dagene. Det bekrefter sportslig leder Jostein Flo. Foto: Terje Bendiksby / Scanpix Vis mer

Her er tippeligaklubbenes ønskelister

Torsdag stenger overgangsvinduet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Torsdag stenger det norske overgangsvinduet, og de norske tippeligaklubbene har dermed to døgn på å styrke stallene sine dersom de skulle ha et ønske om det.

Og det har flere av dem. Dagbladet har foretatt en ringerunde til alle klubbene i toppdivisjonen, og det viser seg at flere av lagene har en plan om å glede supporterne før helga.

Vi stilte to enkle spørsmål:

1. Er det spillere på vei ut eller inn av klubben i dette vinduet?

2. Hva er ønskelisten, ideelt sett?

Aalesund, trener Kjetil Rekdal.
1. Vi er på jakt etter spiss, men det skjer ikke noe som vi kan fortelle om. Vi ser på mange muligheter, og det er vanskelig. Det er ikke vanskelig å få tak i en spiss, men vi skal få tak i en som funker innenfor lønnsbetingelsene og økonomien vår.

2. Vi ser kun etter spiss. Ellers føler vi at vi er godt dekket opp.

Brann, sportslig leder Roald Bruun-Hansen
1. Nei, det ser ikke ut som det skjer noe. Men vinduet stenger ikke før torsdag, så det er muligheter.

2. Med to dager igjen har vi det vi har, og det er det vi forholder oss til.

Fredrikstad, sportslig leder Joacim Jonsson
1. Nei, vi synes vi har vært rimelig flinke og gjort alt til rett tid. Det skal veldig mye til for at det skal skje noe hos oss.

2. Fra den ønskelisten kommer det ikke noe inn nå, det får vi ta når muligheten byr seg senere.

Haugesund, sportssjef Asbjørn Helgeland
1. Da må det komme noen rekende på en fjøl til oss. Vi har vel stort sett det vi trenger. Vi har litt småskader og rusk, og det er alltid ønskelig å ha flere spillere, men vi må sette tæring etter næring.

2. Nei, det er vel ikke det, heller.

Lillestrøm, lederne Torgeir Bjarmann og Frank Grønlund
1. Nei, det skjer ingenting mer. Vi er fornøyde med det vi har.

2. Nei, vi har ikke noen spesiell ønskeliste. Men vi jobber hele tida med det som rører seg ute i markedet. Det er ikke som i gamle dager da alt skjedde i en liten periode.

Sarpsborg 08, trener Roar Johansen
1. Nei, her har det ikke skjedd noe og kommer ikke til å skje noe. Vi var tidlige ute og fikk på plass stallen på 20 mann i januar. Vi har tro på kontinuitet, ikke på nødkjøp.

2. Nei, det eneste som kunne velte det er hvis en av våre blir solgt. Så vidt meg bekjent er det ingenting som tyder på det.

Sogndal, sportsjef Trond Fylling
1. Vi har ikke noe konkret på gang nå. Men man vet aldri. Det er snakk om spillere inn, hvis det blir noe.

2. Vi skulle hatt en kantspiller til, det er det vi har jobbet offensivt med. Akkurat nå ser vi i utlandet.

Stabæk, sportslig leder Inge André Olsen
1. Jeg tror ikke det, men man vet aldri. Hvis det skal skje noe, så er det at andre tar kontakt slik at vi må finne erstattere. Vi kommer ikke til å være aktive. Det har ikke vært henvendelser på våre spiller på en god stund.

2. Ja, det finnes. Vi scouter spillere og har en liste over spillere i ulike posisjoner. Ønskeliste går mest på hva som skal skje til sommeren. Vi har vært tydelige i flere uker på at vi ikke henter noen inn nå. Det går på økonomi og på at vi er fornøyde med stallen.

Start, sportslig administrativ leder Rune Jakobsen
1. Det skjer ikke, dersom ikke Real Madrid kommer og kjøper en av spillerne være slik at vi må ut og erstatte.

2. Nei, vi er veldig fornøyd med den stallen vi har. Når sommeren kommer kan det hende at situasjonen har forandret seg.

Strømsgodset, sportslig leder Jostein Flo
1. Vi jobber med en sak, så får vi se hvordan det går de neste dagene. Jeg vil helst ikke si noe om posisjon eller navn, for det er ikke helt klart ennå.

2. Vi har ønsket å komplementere det vi har. Akeem Latifu gikk til Hødd for et par dager siden, så vi har vurdert om vi skal gjøre noe for å erstatte på den plassen (høyreback, journ.anm). Vi får se.

Tromsø, sportsdirektør Morten Kræmer
1. Det er ingenting som er klart per dags dato. Men vi vet at det inn mot vinduets slutt pleier å bli et lite «race». Vi har fått noen henvendelser mot våre spillere den siste  tida, som gjør at vi må være årvåkne inn mot fristen.

2. Det har litt med hvordan vi vil sammensette stallen totalt. Går det en offensiv spiller ut, er det kanskje naturlig at vi ønsker en offensiv spiller inn for eksempel. Vi skal bruke dagen i dag og morgendagen til å tenke litt i det stille. Vi ønsker ikke å være så hemmelighetsfulle, men vil heller ikke skape noen falske forhåpninger den ene eller den andre veien.

Viking, sportsdirektør Egil Østenstad
1. Nei, det er lite sannsynlig. Det er vanskelig å utelukke det, for du kan aldri vite.

2. Vi skal i hvert fall ikke ha noen inn. Kommer det noen henvendelser på våre spillere, så får vi vurdere det.

Odd Grenland, direktør Tore Andersen svarte ikke på Dagbladets henvendelser.
Molde, sportslig leder Tarje Nordstrand Jacobsen svarte ikke på Dagbladets henvendelser.
Vålerenga, sportsdirektør Truls Håkonsen svarte ikke på Dagbladets henvendelser.
Rosenborg, sportslig leder Erik Hoftun svarte ikke på Dagbladets henvendelser.

<strong>BILLIG SPISS:</strong> Kjetil Rekdal mistet Tor Hogne Aarøy før denne sesongen, og vil gjerne ha en erstatning. Men det er ikke mange penger i den lommeboka i Aalesund.
Foto: Terje Bendiksby / Scanpix
BILLIG SPISS: Kjetil Rekdal mistet Tor Hogne Aarøy før denne sesongen, og vil gjerne ha en erstatning. Men det er ikke mange penger i den lommeboka i Aalesund. Foto: Terje Bendiksby / Scanpix Vis mer

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer