BLIR I BAYERN:  Franck Ribery fortsetter i Bayern München. En suspensjon gjorde at 27-åringen ikke fikk spille lørdagens mesterligafinale mot Inter. Her trøster han lagkameratene etter gårsdagens finaletap mot Inter.  Foto:  EPA/JUANJO MARTIN
BLIR I BAYERN: Franck Ribery fortsetter i Bayern München. En suspensjon gjorde at 27-åringen ikke fikk spille lørdagens mesterligafinale mot Inter. Her trøster han lagkameratene etter gårsdagens finaletap mot Inter. Foto: EPA/JUANJO MARTINVis mer

Her er trøsten for Bayern dagen derpå

Ribery skrev ny kontrakt umiddelbart etter finaletapet.

|||

Playmakeren Franck Ribery fortsetter i Bayern München fram til 2015.

Ribery hadde kontrakt til 2011, men den ble forlenget umiddelbart etter at Bayern hadde tapt 0-2 i lørdagens mesterligafinale mot Inter.

- Vi er veldig fornøyd over å ha kommet til enighet om en kontraktsforlengelse med en av verdens beste spillere. Det er også et signal om Bayerns planer for årene som kommer, sier klubbpresident Karl-Heinz Rummenigge.

Ribery ble hentet til München fra Marseille i 2007. Han gleder seg over å fortsette hos den tyske dobbeltmesteren.

- Min familie og jeg er veldig glad for å fortsette i München. Klubben er blitt som en stor familie for oss, sier Ribery.

27-åringen har hatt en skadeplaget sesong, og det ble ikke bedre da han i april ble dratt inn i en fransk prostitusjonsskandale. Et rødt kort i mesterligasemifinalen mot Lyon knuste også håpet om å spille i finalen mot Inter. Nå venter derimot fotball-VM for den tekniske eminente franskmannen. «Les Bleus» er i gruppe med vertsnasjon Sør-Afrika, Uruguay og Mexico.

(NTB)