Her er Tyson høy på kokain

Beit Lewis i leggen før VM-kamp.

VILLE BARE SLÅ: Mike Tyson skriver i sin bok at han ikke klarte å holde seg da han så Lennox Lewis på scenen under pressekonferansen. Foto: AP Photo / Kathy Willens / NTB SCANPIX
VILLE BARE SLÅ: Mike Tyson skriver i sin bok at han ikke klarte å holde seg da han så Lennox Lewis på scenen under pressekonferansen. Foto: AP Photo / Kathy Willens / NTB SCANPIX Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Mike Tyson (47) slo i sommer fast at han snart kommer til å dø - dersom han ikke får kontroll over sine dop- og alkoholproblemer.

Da hadde han vært edru i seks dager.

Nå gir den tidligere tungvektsmesteren ut boka om sitt liv, «Undisputed Truth».

Der skriver han at narkotika og boksingen gikk hånd i hånd også da han gikk storkamper, skriver Daily Telegraph. Blant annet var Tyson høy på kokain da han møtte britiske Lennox Lewis til pressekonferanse før kampen i 2002.

Beit i leggen Seansen endte i masseslagsmål og et Tyson-bitt i Lewis' bein.

- Jeg var helt gal. Jeg så bort på ham, og hadde bare lyst til å slå ned jævelen, skriver Tyson i boka.

47-åringen mener hans store apetitt på alkohol og narkotika skyldes at han prøvde kokain første gang som 11-åring. Alkohol skal han ha fått allerede som baby i New York.

I boka skriver Tyson at han stort sett brukte både kokain og cannabis de siste årene av karrieren. Derfor måtte han jukse for å unngå positive tester. Før møtet med Lou Savarese i Glasgow tok han med seg en en falsk penis som sørget for rein urin til testene.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer