Her er Villa-flyet på plass i Solskjærs hjemby

Lufthavnsjefen bekrefter.

ASTON VILLA I KRISTIANSUND: Aston Villa-eier Randy Lerner sendte privatflyet sitt til Kristiansund i dag, der Ole Gunnar Solskjær er bosatt. Lerner skal ikke selv ha vært ombord på flyet. Foto: Dagbladet-tipser
ASTON VILLA I KRISTIANSUND: Aston Villa-eier Randy Lerner sendte privatflyet sitt til Kristiansund i dag, der Ole Gunnar Solskjær er bosatt. Lerner skal ikke selv ha vært ombord på flyet. Foto: Dagbladet-tipserVis mer

(Dagbladet): Et privatfly registrert på Aston Villa landet i dag på Kristiansund Lufthavn.

Lufthavnsjef Ole Kristian Pettersen bekrefter at flyet, med halenummer N85DN og eid av Villa-eier Randy Lerner, ankom Kristiansund denne ettermiddagen. 

- Det er ikke hemmelig, så det kan jeg bekrefte, sier Pettersen til Dagbladet.

Ole Gunnar Solskjær er bosatt i Kristiansund sammen med sin kone Silje og deres tre barn.

Flyet, en Dassault Falcon 7X, har halenummer N85DN og er registrert på det Cleveland-baserte selskapet Exile Transportation Co.

Det var tidligere registrert som N85CL. Randy Lerners amerikanske fotballklubb Cleveland Browns sto da oppført som eier, ifølge nettstedet jetphotos.net.

Randy Lerner er også eieren til Aston Villa.

Dagbladet får opplyst at det var en innenlandsflight, altså har flyet vært innom en annen flyplass i Norge før det ankom Kristiansund.

I SAMTALER I KVELD: Representanter fra Aston Villa satt torsdag kveld i samtaler med Ole Gunnar Solskjær. Foto: Helge Fredriksen
I SAMTALER I KVELD: Representanter fra Aston Villa satt torsdag kveld i samtaler med Ole Gunnar Solskjær. Foto: Helge Fredriksen Vis mer

Lokalavisa i Kristiansund, Tidens Krav, skriver at Aston Villa kommer til å fly Solskjær til Birmingham for å innlede samtaler om den ledige managerjobben i morgen tidlig.

Da Alex McLeish fikk sparken mandag ble Solskjær knapt nok sett på som en outsider til å overta.

Men torsdag ble han plutselig gjort til favoritt hos en rekke engelske bettingselskaper.

Helen Jacob hos Sky Bet, der oddsen på Solskjær stupte fra 26 til 1,83 i løpet av noen få timer, sier flommen av spilll på nordmannen kom som en stor overraskelse på dem.

- Det har vært en mengde spill på Solskjær. Det har kommet helt ut av det blå, ettersom det ikke har vært noen nyheter der han er blitt koblet til jobben i særlig grad. Det er vanligvis grunnen til at oddsen faller når det gjelder manageransettelser. Vi følger nøye med på Twitter for å få ledetråder til dette gamblingmysteriet, sier hun til Dagbladet.

Nå trenger de ikke lete lenge etter ledetråder - den største av dem står parkert på Kristiansund Lufthavn.

Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB scanpix
Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB scanpix Vis mer