PÅ IS: Mats Zuccarello viste seg overraskende på isen i Tampa nå i ettermiddag, og spørsmålet er om han vil bli brukt i den avgjørende bortekampen i natt. New York Rangers må vinne for å holde liv i drømmen om Stanley Cup-seier. Foto: NTB Scanpix/Pat Leornars twitterkonto
PÅ IS: Mats Zuccarello viste seg overraskende på isen i Tampa nå i ettermiddag, og spørsmålet er om han vil bli brukt i den avgjørende bortekampen i natt. New York Rangers må vinne for å holde liv i drømmen om Stanley Cup-seier. Foto: NTB Scanpix/Pat Leornars twitterkontoVis mer

Her er Zuccarello på isen igjen - men spiller ikke i natt

«Zuccarello hoppet nettopp ut på isen.»

(Dagbladet): Matsa Zuccarello har ikke vært på isen siden han fikk en puck skutt i hjelmen i kampen mot Pittsburgh Penguins 24. april, hvor han pådro seg en skikkelig hjernerystelse.

Før nattens Stanley cup-kamp borte mot Tampa Bay Lightning forsøkte nordmannen seg overraskende på is igjen. Det er New York Daily Posts Pat Leonard som tvitret et bilde av Zuccarello på isen til teksten:

«Mats Zuccarello hoppet nettopp ut på isen».

Sjefen smilte Siden skaden har Zuccarello vært en kjapp tur på isen alene en gang og en gang med laget, før han forsøkte seg forsiktig med kølle og puck i Tampa formiddag, amerikansk tid.

Ifølge rapportene trakk hovedtrener Alain Vignealt på smilebåndet da han så Zuccarello på isen igjen. Nordmannen er populær i spillergruppa, og Rangers svenske stjernekeeper Henrik Lundqvist legger ikke skjul på at Zuccarello er savnet i garderoben.

Spiller ikke i natt Da Zuccarello viste seg på isen i dag begynte ryktene om han ville få istid i kampen mot Tampa Bay Lightning å svirre, men det ble raskt avklart at han ikke vil bli brukt i natt.

Zuccarello er fortsatt ute på ubestemt tid etter den kraftige hjernerystelsen.

Tampa Bay leder 3-2 i best-av-sju serien i conference-finalen, hvor vinneren møter vinneren av Anaheim Ducks og Chicago Blackhawks i Stanley Cup-finalen.

Må vinne New York Rangers altså vinne nattens bortekamp for å få retten til å spille en sjuende og avgjørende kamp mot Tampa Bay hjemme i Madison Square Garden.

Den kampen spilles i så fall natt til lørdag.