Her faller han om - tilsynelatende uten grunn

Fikk smell i hode og lår.

(Dagbladet): Sarpsborg 08 - Start 1-1.

Det endte med poengdeling i en jevn fotballkamp i Sarpsborg.

I første omgang fikk Sarpsborg-spiller Gudmundur Thorarinsson seg en trøkk i hodet etter en duell. Han ble liggende nede og så omtåket ut.

Thorarinsson så ut til å ha det verre kort tid etterpå. Da falt han i bakken - tilsynelatende uten grunn. Det hele så svært dramatisk ut.

Thorarinsson var groggy etter hodeduellen - men det var en lårskade som gjorde at han gikk av banen et par minutter før første omgang ble blåst av.

- Han fikk en smell i hodet i hodeduellen der, men han fikk også en i låret. Det var derfor vi tok han ut, sier Sarpsborg-lege Chubaka Rubasha til Dagbladet.

- Han har vært til observasjon, og det går bra med han nå. Han skal også sjekkes i morgen, legger legen til.

LÅRSKADE: Det så dramatisk ut da Gudmundur Thorarinsson (høyre) falt om på gresset i Sarpsborg, spesielt med tanke på at han hadde fått en smell i hodet kort tid før. Men det var en lårskade som gjorde at islendingen måtte av før pause. 
Foto: Jon Olav Nesvold / NTB scanpix
LÅRSKADE: Det så dramatisk ut da Gudmundur Thorarinsson (høyre) falt om på gresset i Sarpsborg, spesielt med tanke på at han hadde fått en smell i hodet kort tid før. Men det var en lårskade som gjorde at islendingen måtte av før pause. Foto: Jon Olav Nesvold / NTB scanpix Vis mer