KONGELIG KJEFT: Det er én ting å være tøff på Twitter, og noe annet å få skjenn av selveste prins William, hertugen av CambridgeFoto: ADRIAN DENNIS / AFP / NTB SCANPIX
KONGELIG KJEFT: Det er én ting å være tøff på Twitter, og noe annet å få skjenn av selveste prins William, hertugen av CambridgeFoto: ADRIAN DENNIS / AFP / NTB SCANPIXVis mer

Her får Ashley Cole en skjennepreken av prinsen

Etter Twitter-bråket.


(Dagbladet): Prins William og hertuginne Kate var på besøk under gårsdagens åpning av St. George's Park - det nye treningssenteret til det engelske landslaget i Burton-on-Trent.

Og da hertugen av Cambridge hilste på landslagsspillerne, benyttet han sjansen til å gi en liten reprimande til Ashley Cole. Chelsea-backen skapte mediestorm ved å skjelle ut Det engelske fotballforbundet (FA) via Twitter før helga.

- Hvis du fortsetter å være en uskikkelig gutt, tar de fra deg Twitter-kontoen din, sa William ifølge The Telegraph.

Dermed var et potensielt pinlig øyeblikk avverget, lagkameratene lo og Cole lot som han skamfullt gjemte ansiktet i hånda.

Cole havnet i trøbbel da han hånlig kommenterte FAs rasismestraff mot John Terry med twittermeldingen:

LITT FLAUT: Cole ser på skotuppene mens lagkameratene ler av prinsens elegante håndtering av den siste ukas store snakkis i britiske fotball. Foto: ADRIAN DENNIS / AFP / NTB SCANPIX
LITT FLAUT: Cole ser på skotuppene mens lagkameratene ler av prinsens elegante håndtering av den siste ukas store snakkis i britiske fotball. Foto: ADRIAN DENNIS / AFP / NTB SCANPIX Vis mer

«Hahahahaa, well done #fa I lied did I, #BUNCHOFTWATS».

Cole vitnet i saken mot Terry, og avviste beskyldningene fra Anton Ferdinand mot Chelsea-stopperen. Terry ble frikjent av rettsvesenet, men ilagt fire kampers karantene av fotballforbundet.

Etter å ha kommet med unnskyldninger både umiddelbart på fredag og direkte til FA-sjefen David Bernstein mandag, er han tatt til nåde og kan spille for England mot San Marino på fredag og Polen på tirsdag.

Men han må nok finne seg i en del mobbing under landslagssamlingen, og i går kom altså ertingen til og med fra kongelig hold.