Her får Bærum-spilleren direkte rødt etter munnbruk mot dommeren

Se alle høydepunktene fra OBOS-ligaen her.

Brann ble tidvis utspilt og lå under 0-2 borte mot Åsane, men slo tilbake og tok en viktig 3-2-seier i 1. divisjon søndag.

Dermed har Lars Arne Nilsen ledet Brann til tre seirer på tre kamper etter at han erstattet Rikard Norling.

- Det var fryktelig å se hvordan vi startet denne kampen. Guttene ble rystet av det tidlige baklengsmålet, mens Åsane fikk masse energi, sa Nilsen.

- Hva som ble sagt i pausen tror jeg nesten at jeg ikke kan si, det gikk en kule varmt for å si det sånn. Bunnivået vårt er dessverre altfor lavt. Det føles uansett bedre å vinne etter en slik kamp som i dag etter å ha vært skikkelig i kjelleren for så å snu det, fortsatte Branns nye trener.

Men det startet dårlig for Brann. Allerede etter tre minutter kunne Joachim Soltvedt, som er på lån til Åsane fra nettopp Brann, ordne 1-0. Vertenes Niklas Lerpold fikk deretter et mål tvilsomt annullert. Dommerne mente ballen hadde vært utenfor, men TV-bildene ga ikke noe klart svar.

Demidov avgjorde 2-0 skulle komme ved Kristoffer Nesse Stephensen etter en halvtimes spill. Umarkert kunne Stephensen heade inn et presist frispark fra Soltvedt.

Brann skjerpet seg kraftig etter pause. Bismark Acosta reduserte fra kort hold til 1-2 etter 57 minutter. Det ble starten på snuoperasjonen fra Sportsklubben. Marcus Pedersen headet inn 2-2 etter 71 minutter. Målet var Hamar-guttens første i serien for Brann denne sesongen.

- Om alle spissene i Norge er friske og i form er han den første jeg ville valgt på laget mitt. Han er rett og slett veldig god, og det er vår jobb å få ham til å spille på et høyere nivå enn 1. divisjon. Vi vil være der Vålerenga og Rosenborg var i går (lørdag), spille foran et fullsatt Brann Stadion og 20.000 tilskuere, sa Brann-trener Nilsen.

Vadim Demidov ble matchvinner da han et lite kvarter før slutt headet en corner fra Erik Huseklepp i mål.

- Vi var alle veldig forbannet i pausen. Sinnssykt deilig å score. Jeg kan faktisk ikke huske sist jeg gjorde det. Vi viser karakter som klarer å komme tilbake i en slik kamp, sa Demidov til NTB.

FFK sliter videre I Fredrikstad fortsetter motgangen. Arne Erlandsen er hentet inn som redningsmann, men søndag ble det bare 0-0 hjemme mot Strømmen. FFK har kun vunnet én seriekamp denne sesongen, ingen under den nye treneren. Dermed blir østfoldingene fortsatt liggende på nedrykksplass.

Flere av de andre bunnlagene derimot tok tre poeng. Både Ranheim og Nest-Sotra tok sesongens annen seier. Ranheim overrasket med 4-1 mot tabelltoer Hødd, mens Nest-Sotra feide Jerv av banen med 4-0.

Hønefoss har trøblet skikkelig denne sesongen, men tok en etterlengtet seier med 1-0 i Levanger søndag. Levanger-keeper Ola Rygg var uheldig da han sendte ballen i eget mål etter at HBKs Morten Hæstad hadde tuppet ballen i stolpen.

Serieleder Sogndal fortsetter den fine poengtrenden. Denne gang med en noe heldig 1-0-seier borte mot Follo, all den tid vertene hadde 6-3 i skudd på mål og målet kom ved Bjørn Inge Utvik fem minutter på overtid.

Sandnes Ulf slo Bærum 3-2 etter at avslutningen fra Kent Håvard Eriksen gikk via Babs Akinyemi og i mål etter 95 minutter, mens Kristiansund og Bryne endte 1-1.

(NTB)