Her får Bjarnason en støvel i øyet før scoringen

- Spillet burde vært stoppet, sier dommeren.

HODESKADE: Siden det var snakk om en hodeskade, burde spillet vært stoppet, innrømmer dommer Espen Berntsen. Sekunder etter at Mikkel Diskerud tråkket på Olafur Örn Bjarnason scoret Pontus Farnerud. Foto: ARNT E. FOLVIK
HODESKADE: Siden det var snakk om en hodeskade, burde spillet vært stoppet, innrømmer dommer Espen Berntsen. Sekunder etter at Mikkel Diskerud tråkket på Olafur Örn Bjarnason scoret Pontus Farnerud. Foto: ARNT E. FOLVIKVis mer

|||(Dagbladet.no) Stabæk - Brann 2-1.

Brann-spillerne var rasende da Pontus Farnerud scoret vinnermålet ti minutter før slutt. De mente ikke Farnerud gjorde noe galt, men de var svært oppgitt over at Stabæk fikk lov til å fullføre angrepet.

Midtstopper Olafur Örn Bjarnason lå nemlig skadd i 16-meteren, etter at han ble truffet av støvelen til Mikkel Diskerud i hodet.

- Jeg taklet ballen og han skulle hoppe over meg, men traff meg i øyet. Det var ganske smertefullt og da jeg hadde kommet meg igjen, så hadde de scoret, sier Bjarnason ifølge Branns hjemmeside.

Så ikke situasjonen
Islendingen mener ikke det skulle vært frispark, men Brann-leiren mener dommer Espen Berntsen burde blåst av siden det var snakk om en hodeskade.

- Stopperen vår får en smell i hodet og ligger nede. Regelen sier at det skal blåses ved hodeskade, sier Håkon Opdal.

Dommer Bentsen er enig i at han skulle blåst siden Bjarnason hadde fått seg en smell i hodet.

- Jeg så ikke det som skjedde inne i feltet med Brann-spilleren som en forseelse og derfor lot jeg spillet gå. Jeg oppfattet det ikke som en hodeskade, men om det var det skulle spillet ha blitt avblåst, sier Berntsen til 100% fotball.

FIKK SCORE: Pontus Farnerud sikrer her Stabæk-seier, ti minutter før slutt. Foto: Terje Bendiksby / SCANPIX
FIKK SCORE: Pontus Farnerud sikrer her Stabæk-seier, ti minutter før slutt. Foto: Terje Bendiksby / SCANPIX Vis mer

Erik Huseklepp var spesielt skuffet etter kampen, med god grunn.

- Mitt beste mål
Han scoret et fantastisk mål som er nødt til å komme høyt på lista over årets mål. Bergenseren snurret bort Jon Inge Høiland og kippet ballen nydelig over Jon Knudsen og i mål via stanga. Nesten helt oppe i krysset.

- Mitt beste mål noensinne. Jeg siktet på krysset, men det var deilig å se den gå inn, sier Huseklepp til Dagbladet.

Men også han er overrasket over at Stabæk fikk score vinnermålet.

- Jeg så ikke situasjonen, men dommerne pleier jo å stoppe spillet når det er hodeskade.

Han ble før kampen koblet til Racing Santander, og overgangsspekulasjonene blir neppe mindre etter mandagens supermål. Huseklepp liker derimot ikke alle spørsmålene han blir stilt om framtida.

- Jeg tenker bare på å prestere, sier han til NTB.