Her får Cazorla en uventet dusj av dommeren

En usportslig oppsummering av dagen.

MEN VINDRETNINGEN, MOSS, VINDRETNINGEN: Dommer Jonathan Moss får ikke sprayet ordentlig på banen, så han prøver seg i lufta. Dusjen ender midt i ansiktet til Arsenals Santi Cazorla. NTB Scanpix
MEN VINDRETNINGEN, MOSS, VINDRETNINGEN: Dommer Jonathan Moss får ikke sprayet ordentlig på banen, så han prøver seg i lufta. Dusjen ender midt i ansiktet til Arsenals Santi Cazorla. NTB ScanpixVis mer

(Dagbladet): Dagens Premier League-sart har vært etterlengtet for tusenvis av nordmenn og enda flere briter. Én mann kommer derimot ikke til å få gå på så veldig mange flere kamper i årets sesong.

Tilskueren som stormet banen under West Ham - Tottenham på Upton Park i dag kan vente seg en saftig bot og en lang utestengelse fra engelske stadioner.

Men i motsetning til de fleste andre som stormer baner, fikk denne karen med seg en solid dose jubel fra de andre på tribunen.

Etter først å ha kommet seg ut på banen klarte han å stikke av fra samtlige vakter mens Tottenham og danske Christian Eriksen ventet på å ta et frispark.

TAR SJANSEN: Mannen som stormet banen på Upton Park i dag traff mål før han forsvant ut av banen. Foto: REUTERS/Suzanne Plunkett/NTB Scanpix
TAR SJANSEN: Mannen som stormet banen på Upton Park i dag traff mål før han forsvant ut av banen. Foto: REUTERS/Suzanne Plunkett/NTB Scanpix Vis mer

West Ham hadde satt opp muren, alt var duket for en solid avslutning på mål. Det skjønte nok banestormeren også, for han tok i hvert fall rennafart og klinte ballen over muren og på mål før han fortsatte løpet ut av banen og i arresten.

Og, som The Independent skriver, han traff bedre enn Eriksen, som blåste ballen over mål da han fikk sjansen et lite minutt senere.

Samtidig fikk årets nyvinning, dommersprayen som markerer frispark og avstander til det, jubel på samtlige stadioner denne runden. VM-suksessen ble hentet inn til Premier League da de så hvor effektiv den var i bruk.

Så spørs det om Santi Cazorla er like fornøyd med den etter dagens nærkonktakt.

TAR STØYTEN: Mannen blir tatt hånd om av vaktene like etter, og kan vente seg en langvarig utestengelse fra engelske fotballstadioner, i tillegg til en heftig bot.Foto: REUTERS/Suzanne Plunkett/NTB Scanpix
TAR STØYTEN: Mannen blir tatt hånd om av vaktene like etter, og kan vente seg en langvarig utestengelse fra engelske fotballstadioner, i tillegg til en heftig bot.Foto: REUTERS/Suzanne Plunkett/NTB Scanpix Vis mer

På et frispark ute på kanten i hjemmekampen mot Crystal Palace fikk ikke dommer Jonathan Moss sprayen til å virke skikkelig. Han snudde seg og sprayet litt ut i lufta, før han bøyde seg ned og markerte stedet Cazorla skulle ta frisparket.

Det Moss derimot ikke fikk med seg var at vinden blåste skummet fra prøvesprayen rett i ansiktet på Arsenal-spilleren som sto bak ryggen til Moss. Cazorla snudde seg brått og forsøkte å tørke av seg skummet før han tok frisparket.

Til stor underholdning for dem som fikk det med seg på stadion.