Her får han en rett høyre etter målfeiring med feil fans

Tomislav Bosec tok en «Diallo» i kroatisk toppserie.

|||(Dagbladet): Enkelte husker kanskje da Vålerengas Mamadou Diallo, på lån fra Lillestrøm, presterte å feire scoring mot klubben som eide ham ved å sende slengkyss mot «kanarifansen».

Gesten var ment som en kjærlighetserklæring til LSK-supporterne, men scoringsfeiringer foran motstanderens supportere oppfattes sjelden som noe annet enn en ren provokasjon.

Inter Zapresic-spiller Tomislav Bosec hadde neppe sett klipp av scenene som utspilte seg på Bislett stadion en oktoberdag i 1999, og han kan heller ikke beskyldes for å ha satt seg inn i seteplanen på Stadion Subicevac i Zadar da han i lykkerus over scoring mot NK Zadar, gjerne ville dele øyeblikket med supporterne.

74 minutter ut i det kroatiske toppserieoppgjøret pirket Bosec ballen forbi Zadar-keeper Tomislav Gluic og satte kursen målrettet mot tribunen.

Den overlykkelige 19-åringen tok sats opp på gjerdet forberedt på å bli møtt med omfavnelser, men der ventet bare en illsint NK Zadar-supporter, som langet ut en rett høyre mot en uforberedt Bolec.

Inter Zapresic-spilleren kom seg unna med en kilevink, og har sannsynligvis lært at å involvere supportere i scoringsfeiringer
er risikosport.

Samtidig som han fikk seg en lærepenge, ble Bolec også matchvinner med kampens eneste scoring. Inter Zapresic er nummer 12 av 16 lag den i kroatiske toppdivisjonen med fire serierunder igjen å spille.