Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Her får Johnsrud Sundby endelig holde sønnen igjen

Mottok hyllest på Gardermoen.

GARDERMOEN (Dagbladet): Martin Johnsrud Sundby gikk helt til topps i Tour de Ski i ren utklassingsstil i går, og ble med det tidenes første norske herre som klarte den bragden. I dag ble helten hyllet av flere unge, lovende skiløpere fra idrettsklubben Røa IL, som etter litt venting fikk en bit av sitt store idol da han landet på Gardermoen.

Etter å ha skrevet flere autografer rettet han fokuset mot sønnen Markus (11 mnd.) og samboeren Marieke Heggeland (28) som han ikke hadde sett på ti dager. For selv om det var stort å vinne Tour de Ski, så er det familien som er det aller viktigste for 29-åringen. Det var derfor ekstra godt å holde sønnen i armene igjen.

- Det er selvfølgelig gøy med oppstyr, men det er mest morsomt med han sjefen her, sier Sundby til Dagbladet.

Den lille krabaten skjønner ikke hva pappa har oppnådd ennå, men mamma kunne fortelle at han sitter paralysert foran TV-en når han får se sin far på skjermen.

- Det stemmer visst det at han syns det er litt rart å se pappa på tv, sier Sundby.

Lade opp til OL Hovedpersonen selv sier at gårsdagens seier allerede har sunket inn.

- Jeg er ikke en type som tar så veldig av. Så det har sunket inn, sier Sundby.

Nå skal Sundby hjem og lade opp til OL i Sotsji som starter 7. februar.

- Jeg skal lade opp i Oslo uten snø, på rulleski-mølla og med familien min. Jeg tror det er den beste oppladninga jeg kan få, sier han.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media