Her får Kristoff et nytt Tour de France-våpen

27-åringen fikk eksklusivt besøk hos Mercedes.

Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(procycling.no): Alexander Kristoff og trener Stein Ørn gjorde store øyne da de inntok Mercedes AMG Petronas høyteknologiske testsenter i Northamptonshire, forrige uke.

Her utvikles og testes blant annet formel 1-bilen Lewis Hamilton benytter seg av. Mercedes har tidligere samarbeidet med både McLaren og Brawn, før de dannet dagens satsing i 2012.

I løpet av tre timer fikk nordmannen hjelp til kalibrering og justering av utstyret, samt testing i vindtunnel.

- Her kunne de sin sykling, og det merket man fort. De var vitenskapelig dyktige og kalibrerte utstyret på en god måte. Dermed kunne vi komme oss ganske kjapt ut og inn i løpet av tre timer, sier trener Stein Ørn til procycling.no.

Hemmelighetsfulle Han mottok i etterkant bilder av stesønnen fra testlaben. De samme bildene procycling.no i dag kan offentliggjøre.

Nøyaktig hva som ble gjort, og hvilke justeringer som er foretatt, er duoen hakket mer hemmelighetsfulle rundt.

I kampen om etappeseirer i de store rittene, er det slike småjusteringer som - for Kristoffs del - kan bety om han er i posisjon til å skaffe seg den gule ledertrøya i Tour de France på lån.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.