Manchester United og Huddersfield spilte 0-0

Her får Manchester City beviset på at de er best

Manchester City-spillerne mottok søndag både pokal og medalje som bevis på at de er seriemestere i England. Men det var etter en målløs kamp mot Huddersfield.

LIGAMESTER: Manchester City klarte bare uavgjort mot Huddersfield, men kunne endelig juble for ligagullet etter kampen. Foto: Action Images / Carl Recine
LIGAMESTER: Manchester City klarte bare uavgjort mot Huddersfield, men kunne endelig juble for ligagullet etter kampen. Foto: Action Images / Carl Recine Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Manchester City er for lengst seriemester, Huddersfield kjemper mot nedrykk. Det som skulle bli en formalitet ble i stedet en hard kamp om poengene for vertene.

For det er ikke ofte Manchester City går målløse av banen, så langt har det blitt 102 scoringer. Men «lille» Huddersfield stengte buret og tok med seg et svært viktig poeng hjem fra Manchester.

Kanskje tenkte de lyseblå litt for mye på pokalen de skulle motta etter kampen, som bevis på at de er vinnere av årets Premier League. Huddersfield var i aller høyeste grad med i kampen, og satte City-keeper Ederson på prøve flere ganger før hvilen. Etter pause hadde gjestene mer en nok med å holde unna.

Da kampen var over stormet City-supporterne banen og feiret ligagullet, mens gjestene feiret nesten like mye for det ene poenget.

Kysset stolpen

Aaron Mooy prøvde skuddfoten etter 10 minutters spill, men ballen strøk stolpen. Minuttet senere fikk Florent Hadergjonaj en gedigen sjanse da gjestene lurte City-forsvaret med et innøvd frisparktrekk, men ballen gikk i klypene på Citys brasilianske keeper. Ederson måtte senere ut i full strekk for å stanse et langskudd fra Alex Pritchard.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer