UNDER NÅLA:  Med mobiltelefonen i hånda får Lionel Messi tatovert den venstre leggen.  Foto: Leo Messi Fan Club / Twitter
UNDER NÅLA: Med mobiltelefonen i hånda får Lionel Messi tatovert den venstre leggen. Foto: Leo Messi Fan Club / TwitterVis mer

Her får Messi sin første tatovering

Sjekk motivet.

(Dagbladet): Han har knapt hatt gelé i håret. Nå følger Lionel Messi (25) trenden blant fotballspillere, og tatoverer kroppen.

- Folk fortalte meg at det å få en sønn er det vakreste som finnes. Men du skjønner ikke hvor stort det er før det faktisk skjer, uttalte Messi på argentinsk TV i helga.

Barcelona-spissen, og verdens beste fotballspiller, hadde stjerner i øynene. I november i fjor ble han pappa til Thiago.

Messi framsto smørmyk i sine kommentarer. Nå går han et hakk lenger, og tatoverer sønnens navn og hender på baksiden av venstre legg.

Fyrig hjelp
I går ettermiddag ble bildene av prosessen lagt ut på twitterprofilen til Messis fanklubb.

Scenene er lettere sensasjonelle: Ute på banen er Messi en jordnær fyr, som ikke har andre hensikter enn å bøtte inn mål.

Hårgelé, tatoveringer og andre jålebukk-tendenser har han overlatt til lagkamerater og motstandere. Men Messi er en del av sin tid. Heretter vil han løpe rundt med tatovering på leggen.

Til å hjelpe seg har 25-åringen engasjert to fyrige karer ved navn Christian og Walter. De kan selv skilte med en bunt tatoveringer på kroppen.

VM-kvalik
- Jeg pleier ikke å snakke om privatlivet mitt. Men jeg gjør alt selv. Jeg mater ham og skifter klær. Jeg elsker det, sier Messi om det å være pappa til fire måneder gamle Thiago.

Sitatene er stadig hentet fra helgas seanse på argentinsk TV.

Argentina møter Venezuela på Estadio El Monumental i Buenos Aires i kveld. Det er VM-kvalik. Og naturligvis vil Messi og co. bite fra seg når VM blir arrangert hos erkerivalen Brasil neste år.

Messi har scoret 53 mål i alle turneringer denne sesongen. Et vanvittig tall. Og mange hevder at han allerede er tidenes fotballspiller. Andre igjen mener han mangler et glitrende VM for å gjøre hevd på tittelen. Helst bør Argentina vinne mesterskapet i samme slengen.

Nye høyder?
Kanskje vil pynten på leggen sende Messi til nye høyder. Spesielt spektakulær er den ikke. Der noen velger å tatovere en kobraslange eller naken kvinne, velger Messi et avtrykk av hendene til sønnen og navnet hans.

RESULTATET:  Motivene Messi har valgt seg er navnet til sønnen - Thiago - og hendene til den fire måneder gamle gutten.  Foto: Leo Messi Fan Club / Twitter
RESULTATET: Motivene Messi har valgt seg er navnet til sønnen - Thiago - og hendene til den fire måneder gamle gutten. Foto: Leo Messi Fan Club / Twitter Vis mer

- Han vil begynne på skolen i Barcelona, sier scoringsmaskinen.

- Jeg trives godt i byen. Men jeg har alltid hatt et ønske om å vende tilbake til Rosario.

Her - i den argentinske byen - ble Messi født 24. juni 1987. Pappa Jorge var kry som en hane, selv om han kunne kjefte på Lionel etter fire mål på guttelaget.

Sønnens hender
Nå er Lionel selv kry som en hane. Og i motsetning til landsmannen Diego Maradona (52), snakker han ikke om «Guds hånd» - som under fotball-VM i 1986.

Derimot snakker han om «Sønnens hender». Nå har han fått dem tatovert.

Lionel Messi er merket for livet.

LANG PROSESS:  Messi bøyer seg framover - vel viten om at han er i kyndige hender.  Foto: Leo Messi Fan Club / Twitter
LANG PROSESS: Messi bøyer seg framover - vel viten om at han er i kyndige hender. Foto: Leo Messi Fan Club / Twitter Vis mer