<strong>MORO:</strong>  Bastian Schweinsteigers kjæreste, Sarah Brandner, tester gullmedaljen på Maracana stadion. FOTO: NTB SCANPIX
MORO: Bastian Schweinsteigers kjæreste, Sarah Brandner, tester gullmedaljen på Maracana stadion. FOTO: NTB SCANPIX Vis mer

Her får modellkjæresten prøve gullmedaljen

Gjorde VM-finalen til familiefest

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Tyskland - Argentina 1-0 etter ekstraomganger

RIO DE JANEIRO (Dagbladet): Mange av de tyske spillerne hadde koner og kjærester ringside da de vant VM-gull søndag kveld. Og naturligvis ville de være med på feiringen.

Bastian Schweinsteigers modellkjæreste - Sarah Brandner - fikk prøve gullmedaljen ute på Maracanas gress.

<strong>LYKKELIG ØYEBLIKK:</strong>  Bastian Schweinsteiger og Sarah Brandner. FOTO: NTB SCANPIX
LYKKELIG ØYEBLIKK: Bastian Schweinsteiger og Sarah Brandner. FOTO: NTB SCANPIX Vis mer

Schweinsteiger spilte bokstavelig talt så blodet sprutet i finalen. Til slutt kunne han slippe jubelen løs, sammen med lagkameratene og kjæresten.

108 landskamper Schweinsteiger har 108 landskamper og 23 mål for Tyskland. Han har vunnet titler i bøtter og spann med Bayern München, men dette var hans første VM-gull.

Han og Brandner er blitt omtalt som Tysklands svar på ekteparet Beckham. De traff hverandre på en fest i München i 2007, og har siden holdt koken.

Hyllet kjæresten Også finalens store helt, Mario Götze, feiret hemningsløst med kjæresten etter at gullet var i boks. Etterpå hyllet han henne, og resten av familien, på en pressekonferanse.

Grunn: Deres tålmodighet og forståelse i vanskelige tider.

Festlighetene fortsatte inn i natta på spillerhotellet.

Verdensmesterne reiser tilbake til Tyskland mandag. Der vil de bli mottatt som helter og superstjerner tirsdag.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer