Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Her får Ole Einar kongeklemmen

- Det er helt utrolig, sier kong Harald til Dagbladet.

KONGEN MØTER LEGENDEN: Ole Einar Bjørndalen og Kong Harald like etter at Bjørndalen er blitt historisk.Foto: John Rasmussen/Dagbladet
KONGEN MØTER LEGENDEN: Ole Einar Bjørndalen og Kong Harald like etter at Bjørndalen er blitt historisk.Foto: John Rasmussen/Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

SOTSJI (Dagbladet): Det var vel nesten som seg hør og bør, at kong Harald og dronning Sonja sto på tribunen da Ole Einar Bjørndalen ble OL-konge i dag.

Sammen med Tiril Eckhoff, Tora Berger og Emil Hegle Svendsen ble Bjørndalen olympisk mester i mixed stafett. Det var attpåtil den første gangen øvelsen sto på OL-programmet, og med sitt åttende OL-gull og trettende OL-medalje, gikk han forbi Bjørn Daæhlie som tidenes mestvinnende vinterolympier.

- Det er helt utrolig, sier kong Harald til Dagbladet like etter målgang.

- Helt fantastisk, istemmer dronning Sonja.

Sammen med idrettspresident Børre Rognlien, generalsekretær i Norges Idrettsforbund, skiskytterpresident Tore Bøygard og skipresident Erik Røste så kongeparet Bjørndalens historiske løp.

Og etterpå fikk de fire ferske gullvinnerne et ørlite møte med notabilitetene oppe på tribunen, der de alle fikk sine velfortjente gullklemmer av kongen.

Hele Norges coronakart