Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Her får Riise kjeft av sjefen

- Liker ikke at folk legger seg ned, sier Hareide.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

ATEN (Dagbladet.no): En snau time inn i dagens trening på morgendagens kamparena gikk John Arne Riise av banen etter en duell med Erik Hagen.

Riise selv er ikke sikker på om det var et spark eller om han tråkket feil.

- Jeg vet bare at jeg kjente smerte i ankelen, og da tar jeg ingen sjanser dagen før kamp. Men vi iset det ned, og alt er i orden, sier Riise til Dagbladet.no.

Men Åge Hareide var ikke spesielt fornøyd med venstrebackens føre var-holdning.

- Han må tåle å få en kakk på ankelen. Jeg liker ikke at folk legger seg ned på trening. Vi har Marius Johnsen i bakhånd, og om det er så mye som en brukket tånegl, så er han klar, sa Hareide til et samlet pressekorps.

- Åge mener at jeg skal stå på beina uansett, sier Riise.

Ble irettesatt

Han bekrefter at han fikk strengt tilsnakk av Hareide da han kom tilbake fra ising, men velger bare å tolke det som en stemningsskapende episode.

FIKK KJEFT: John Arne Riise hinket av banen med smerter i ankelen på dagens landslagstrening i Athen, men fikk ingen sympati fra landslagssjef Åge Hareide. - Han må tåle å få en kakk på ankelen, sier Hareide. Foto: Arnt E. Folvik
FIKK KJEFT: John Arne Riise hinket av banen med smerter i ankelen på dagens landslagstrening i Athen, men fikk ingen sympati fra landslagssjef Åge Hareide. - Han må tåle å få en kakk på ankelen, sier Hareide. Foto: Arnt E. Folvik Vis mer

- Åge er en tullemann. Han er en fantastisk type som sprer godt humør i laget. Og han er en fantastisk trener som alle her er glade for å spille for, sier Riise.

For å være sikre på at Hareide ikke spøkte om at han mislikte Riises tur av banen, spør Dagbladet.no landslagssjefen på vei inn i garderoben etter pressetreffet.

- Jeg var litt irritert, for jeg synes ikke det var nødvendig å overdramatisere sånn, sier Hareide.

Riise fikk behandling i garderoben, men kom blid og fornøyd tilbake på grasmatta etter ti minutter.

- Han tråkka litt feil, men vi iset det ned og alt er i orden, sier landslagslege Thor Einar Andersen til Dagbladet.no.

Riise har nærmest vært forfulgt av skader i høst. I første ligakamp mot Sheffield United strakk han tre leddbånd og måtte bæres av banen på båre.

I sin første kamp etter skadeavbrekket noen uker senere tok det bare et kvarter før nordmannen vred seg i smerter igjen. Denne gangen strakk han «bare» ett leddbånd - og var tilbake på banen to uker senere.  

- Skuespill

image: Her får Riise kjeft av sjefen

Erik Hagen, som var nærmest oppe i situasjonen, synes også Riise overdramatiserte.

- Skuespill, sier Panzer.

- Jeg reiv og sleit litt i kroppen hans, og det var kanskje straffe, sier han.

Riise ler av Panzers beskyldning:

- Han løper jo ned folk og sier det er skuespill, sier Riise.

Han er for øvrig glad for at han skal spille med og ikke mot Panzer-Hagen i morgen.

- Jeg hater å spille mot ham. Det er mange spillere som er ekle å spille mot fordi de er tøffe. Hagen er en av de ekleste, men også en av de beste, sier John Arne Riise.

Frisk som en fisk, og klar for kamp i morgen.

<B>FORNØYD:</B> John Arne Riise var i godt humør en stund på dagens landslagstrening. Det falt kanskje litt etter en skjennepreken fra Hareide.