Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Her får Stankovic drømmetreff igjen

Har overtaket på Roma i kampen om cupfinale.

SPEKTAKULÆRE MÅL: Dejan Stankovic scoret trolig det vakreste mesterligamålet denne sesongen med en volley fra 50 meter mot Schalke. I kveld slo han til igjen, i semifinalen av den italienske cupen mot Roma. Juan og keeper Doni ble tilskuere til at ballen fløy inn i lengste hjørne. Foto: (AP Photo/Andrew Medichini)
SPEKTAKULÆRE MÅL: Dejan Stankovic scoret trolig det vakreste mesterligamålet denne sesongen med en volley fra 50 meter mot Schalke. I kveld slo han til igjen, i semifinalen av den italienske cupen mot Roma. Juan og keeper Doni ble tilskuere til at ballen fløy inn i lengste hjørne. Foto: (AP Photo/Andrew Medichini) Vis mer

Dejan Stankovics drømmeskudd rett før pause ga Inter overtaket på Roma i kampen om å få spille italiensk cupfinale.

De to lagene har for vane å møtes i cupfinalen, men i år kommer bare ett av dem så langt. John Arne Riise og hans lagkamerater får en vanskelig oppgave i returkampen 11. mai etter 0-1-tapet på eget gress.

Stankovic har ry for å score spektakulære mål, og tirsdagens vinnermål hører absolutt med i den kategorien. I det 45. minutt slo han til fra nesten 30 meter. Bananskuddet svingte inn i krysset langt utenfor keeper Donis rekkevidde.

Inter virket hele tiden som det farligste laget, men Mirku Vucinic burde ha gitt Roma ledelsen da han på pasning fra Marco Borriello skjøt utenfor fra kort hold i det 9. minutt.

Roma greide aldri å skape store sjanser til utligning etter Stankovics scoring, og Inter kontrollerte inn til fortjent seier.

Riise spilte hele kampen for Roma.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media